AEROPORTUL DIN BUDAPESTA SE EXTINDE CU 30 MILIOANE EURO – Un nou terminal va fi inaugurat in 2026

Operatorul aeroportului international Liszt Ferenc din Budapesta a inaugurat o extensie a bazei sale de marfa, potrivit publicatiei Budapest Business Journal.

Investitia de 30 de milioane de euro a Bud Cargo City va creste capacitatea anuala de marfa a aeroportului de la 250.000 la 300.000 de tone, a declarat directorul general adjunct pentru dezvoltare, Rene Droese.

Anul trecut, volumul de marfa al Bud Cargo City a crescut cu 6%, pana la aproximativ 200.000 de tone.

De asemenea, Aeroportul din Budapesta va inaugura o parcare in fata Terminalului 2 in aceasta vara si intentioneaza sa deschida Terminalul 1 pentru traficul de pasageri in 2026, a spus Droese. Pregatirile sunt in curs pentru un proiect privind Terminalul 3, a adaugat el.

Articolul precedentTRAFIC IN CRESTERE PE AEROPORTURILE DIN BULGARIA – Aeroporturile de coasta din Bulgaria au inregistrat peste 151.000 de pasageri
Articolul următorMINISTERUL TRANSPORTURILOR CERE BANI DE LA GUVERN – Peste 13 milioane lei vor fi investite in lucrari la Punctul de trecere a frontierei intre localitatile Bumbata (Romania) – Leova (Republica Moldova)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.