DRUMUL DINTRE BALC SI LIMITA CU SALAJ VA FI REABILITAT – Constructorul Carier SRL a castigat contractul de 16,95 milioane lei fara TVA

Vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Calin Gal, a efectuat o vizita in teren in comuna Balc, pe drumul judetean DJ 190G. La sediul primariei Balc, in prezenta edilului Sorin Sabau, s-a semnat contractul de proiectare si executie a lucrarilor de reabilitare pe un sector de 3,4 km din acest drum.

Tronsonul care va fi reaabilitat este cuprins intre iesirea din localitatea Balc, de la intersectia cu Almasu Mare, pana la limita cu judetul Salaj.

Sectorul de drum face parte din DJ 190G si are o lungime de 3,4 km.

In urma evaluarii celor 13 oferte depuse pentru proiectarea si executia lucrarilor la proiectul „Reabilitare DJ 190 G – intersectie Almasu Mare – lim. Judet Salaj, km 8+950 – km 12+350, L=3.4 km”, a fost desemnat castigator constructorul SC CARIER SRL.

Valoarea contractului este de 16.954.805,04 lei, fara TVA. Finantarea va fi asigurata din fondurile proprii ale Consiliului Judetean Bihor.

Unul dintre drumurile judetene care leaga nordul Judetului Bihor de Salaj este DJ190G, acesta aflandu-se intr-o stare care lasa mult de dorit. Ne propunem ca pana la sfarsitul anului 2024 circulatia intre cele doua judete, pe teritoriul Comunei Balc, sa se desfasoare pe noul drum modernizat”, a precizat Calin Gal, vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor.

Termenul de proiectare si realizare a lucrarilor este de 16 luni de la emiterea ordinului de incepere a serviciilor (3 luni pentru proiectare, 13 luni pentru executia lucrarilor).

Partea carosabila a drumului are o latime de 5,5 metri, cu doua benzi si acostamente de 0,75 metri fiecare. Pentru consolidarea drumului si asigurarea scurgerii apelor sunt proiectate, printre altele, podete tubulare, drenuri longitudinale si parapete de siguranta cu protectie ridicata.

Articolul precedentDRUMUL EXPRES GALATI-BRAILA, PE JUMATATE GATA – Umbrarescu executa lucrarea de 371 milioane lei
Articolul următor14 KM DE CALE FERATA INTRA IN REPARATII – CFR plateste 321,42 milioane lei pentru reparatia caii ferate Stanceni – Lunca Bradului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.