LICITATII RELUATE PENTRU REABILITAREA LINIILOR DE TRAMVAI – Reabilitarea celor 50 de km de linii de tramvai este cea mai mare achizitie publica a Primariei Bucuresti

Primaria Capitalei lanseaza o noua licitatie pentru modernizarea celor mai proaste linii de tramvai din Bucuresti, dup ace Municipalitatea a primit oferte pentru 11 din cele 15 loturi licitate.

Constructorii sunt astfel asteptati sa depuna astfel oferte la contractul de 700 de milioane de lei de pentru 20 kilometri de linie veche.

Pe 22 martie 2023, la termenul limita, constructorii au depus oferte pentru 11 din cele 15 loturi licitate din cadrul licitatiei de 1,9 miliarde lei pentru reabilitarea a 44 km de linie de tramvai. Cel mai important contract, de aproximativ 750 de milioane lei pentru lotul 1 care include 18 kilometri de sina pe bulevardele Basarabia, Pallady, Calea Calarasilor si Corneliu Coposu nu a avut nicio oferta.

Vom relua licitatia pentru reabilitarea liniilor de tramvai unde nu s-au prezentat ofertanti”, anunta primarul Nicusor Dan.

Primaria Capitalei a lansat in consultare publica caietul de sarcini pentru modernizarea a 4 loturi de linii de tramvai in zone intens circulate din Bucuresti:

  • LOT 1 – Reabilitare sistem rutier pe Bd. Th. Pallady, Bd. 1 Decembrie 1918, Bd. Basarabia, Calea Calarasilor, Bd. Corneliu Coposu inclusiv Bucla Complex Titan, lungime traseu 18,00 km.
  • LOT 2 – Reabilitare sistem rutier pe Bd. Pache Protopopescu si Str. Traian, lungime traseu 1,900 km.
  • LOT 13 – Reabilitare sistem rutier pe Bulevardul Ferdinand I, intre Soseaua Mihai Bravu si Strada Traian, lungime traseu 0,69 km.
  • LOT 15 – Reabilitare sistem rutier pe Strada Dristorului intre Bd. Camil Ressu si Strada Baba Novac, lungime traseu 0,22 km.

Invit companiile interesate sa vina cu observatii si recomandari privind revizuirea, actualizarea si completarea documentatiei referitoare la continutul Caietului de sarcini. Observatiile si recomandarile pot fi trimise pe adresele de e-mail gabriel.popescu@pmb.ro sau directiaproceduri@pmb.ro pâna pe 03.04.2023”, anunta primarul.

Pentru celelalte 11 loturi la care exista deja ofertele, licitatia este in etapa de evaluare a acestora.

Proiectul reabilitarii celor 50 de km de linii de tramvai este cea mai mare achizitie publica realizata vreodata de Primaria Capitalei.

Articolul precedentPLANURI AMBITIOASE PENTRU INFRASTRUCTURA COMBUSTIBILILOR ALTERNATIVI – Comisia Europeana vrea un transport cu emisii zero si cresterea numarului statiilor de reincarcare electrica si de realimentare cu hidrogen
Articolul următorUNA DIN CELE MAI CUNOSCUTE MASINI IESE DIN PRODUCTIE – Ultimul model va iesi din fabrica in ianuarie 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.