DRUMUL JUDETEAN DJ282B VA FI MODERNIZAT – Directia judeteana de Administrare a Drumurilor si Podurilor Iasi a incheiat contract de 27 milioane lei

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Costel Alexe, a emis ordinul de incepere a lucrarilor de modernizare a DJ 282B: Intersectie DN24C – Bivolari – Traian – Spineni-intersectie cu DJ 282F, pe o lungime de 12,9 kilometri.

Contractul pentru modernizarea DJ 282B, in valoare de 27.310.500 lei (inclusiv TVA), a fost incheiat de Directia judeteana de Administrare a Drumurilor si Podurilor Iasi cu firma EKY ROUTE SRL. Durata de executie a lucrarilor este de 18 luni.

Acesta este primul drum judetean asfaltat cu fonduri de la Guvernul Romaniei, prin Programul National de Investitii.

Ma bucur ca am reusit ca pe acest drum judetean sa inceapa procesul de modernizare. Cu fiecare kilometru asfaltat vad cum ceea ce mi-am propus de la preluarea mandatului de presedinte al Consiliului Judetean se implineste. Am promis oamenilor ca vom investi in comunitatile lor pentru a creste calitatea vietii, iar asfaltarea drumurilor era unul dintre deziderate. Locuitorii judetului au nevoie de cai de rulare moderne, iar intr-o lume in care depindem foarte mult de mobilitate, momentul acesta in care dam startul lucrarilor de modernizare pe DJ 282B este inca o confirmare ca administratia judeteana face ceea ce si-a propus. Sunt convins ca lucrarile se vor desfasura in cele mai bune conditii si ca, finalul lor, cei care circula pe acest sector de drum vor avea parte de cele mai bune conditii de trafic”, a declarat Costel Alexe, presedintele Consiliului Judetean Iasi.

Urmeaza alte patru drumuri judetene pentru care Consiliul Judetean a obtinut finantare, in total 60 de km:

  • DJ 201C: lim. Judet Neamt – Rachiteni – intersectie DN28
  • DJ 249: Hermeziu – Vladomira
  • DJ 249 D: Intersectie DJ 249 E – Moreni – Prisacani – Macaresti – Grozesti – Intersectie DJ 244 F
  • DJ 282 A: Popricani – Larga Jijia
Articolul precedentVESTI BUNE PENTRU MAGISTRALA 6 DE METROU BANEASA-OTOPENI – Contractul de 1,27 miliarde de lei fara TVA poate fi semnat
Articolul următorDRUMUL JUDETEAN MAGHERU-BUNOAICA VA FI REABILITAT – Contractul depaseste 65 milioane lei judetean Magheru – Bunoaica va fi reabilitat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.