DRUMUL JUDETEAN 607C VA FI REABILITAT – Consiliul Judetean Mehedinti nu a avut bani pentru modernizarea intregului drum

Incep lucrarile de reabilitare pe DJ 607C, pe raza comunelor Ilovita, Podeni si Balta. Consiliul Judetean Mehedinti anunta ca va reabilita o portiune de 20 km de drum, iar fondurile europene nu au putut acoperi investitia pe toata lungimea celor 37 kilometri si ar fi fost nevoie de o contributie de 50 milioane lei din partea Consiliului Judetean, suma mult prea mare pentru a o acoperi bugetul judetului.

Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu, a efectuat o vizita de lucru, impreuna cu reprezentantii Directiei Tehnice a Consiliului Judetean Mehedinti, pe Drumul Judetean 607C, unde in perioada urmatoare vor demara lucrarile de executie de-a lungul localitatilor Ilovita, Bahna, Podeni, Malarisca si Balta.

Se va interveni pe diverse tronsoane insumand peste 20 de km din DJ 607 C, principalele lucrari fiind de asfaltare intre Ilovita – Bahna, pe o portiune de 3 km, asfaltare pe tronsonul Podeni – intersectie cu drumul comunal 3 ce duce spre Ciresu, pe o portiune de aproape 1 km si pietruire de la DC 3 pana la iesirea din localitatea Malarisca, pe o distanta de 3 km. De asemenea, apele vor fi dirijate prin dispozitive de scurgere precum rigole betonate, santuri si podete transversale.

Lucrarile sunt realizate de Consiliul Judetean Mehedinti, cu fonduri de la bugetul judetului si fonduri guvernamentale. Este un drum pe care il avem in atentie de ceva timp, dar din pacate, fondurile europene nu au putut acoperi investitia pe toata lungimea celor 37 kilometri si ar fi fost nevoie de o contributie de 50 milioane lei din partea Consiliului Judetean, suma mult prea mare pentru a o acoperi bugetul judetului, mai ales ca avem foarte multe proiecte in implementare!”, a transmis presedintele Consiliului Judetean Mehedinti,Aladin Georgescu.

Articolul precedentUN DRUM STRATEGIC VA FI REABILITAT – Constructii Erbasu SA modernizeaza drumul judetean 102 I Valea Doftanei – Bradet cu 405,4 milioane de lei
Articolul următorREVENIRE SPECTACULOASA IN TRANSPORTUL AERIAN – Compania aeriana si-a dublat numarul de pasageri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.