O COMPANIE AERIANA ATERIZEAZA DIN NOU IN ROMANIA – Compania aeriana a Letoniei va opera trei zboruri pe saptamana din Bucuresti

airBaltic va opera din nou zboruri comerciale regulate din Letonia spre si dinspre Romania din acest an.

Incepand cu 1 mai 2023, airBaltic, compania aeriana a Letoniei, va opera de trei ori pe saptamana zboruri directe din Riga catre Bucuresti-Otopeni.

Zborurile vor fi operate cu Airbus A220-300, una dintre cele mai moderne si ecologice aeronave din lume.

Zborurile dintre Riga si Bucuresti vor avea o durata de aproximativ doua ore si jumatate.

airBaltic opereaza zboruri din Riga, Tallinn, Vilnius si Tampere catre mai mult de 70 de destinatii, asigurand conexiuni catre un mare numar de aeroporturi din Europa si Orientul Mijlociu.

airBaltic va conecta Riga cu Bucuresti si va oferi pietei locale nu doar Letonia ca destinatie, ci si conexiuni convenabile de tranzit prin Riga catre peninsula scandinava, tarile baltice si restul europei. Exista de asemenea o cerere si un interes in crestere pentru Romania din partea calatorilor scandinavi, asa ca suntem pregatiti sa colaboram cu autoritatile locale din domeniul turismului pentru cresterea numarului de turisti care vin sa descopere Romania”, spune Mariya Radchenko, reprezentant airBaltic Management. 

Compania letona a mai zburat din vara anului 2014 timp de cativa ani intre Riga si Bucuresti si doar in sezonul de vara. In prezent, nici o alta companie aeriana nu opereaza zboruri intre cele doua capitale.

In ultimii ani avioanele companiei airBaltic au mai decolat si aterizat regulat pe aeroportul din Bucuresti, insa acestea operau zboruri pentru Lufthansa si Eurowings.

APG Romania a fost desemnat GSA in Romania si Republica Moldova si va oferi suport agentiilor de turism, servicii de ticketing si asistenta in proiecte de marketing si vanzari. 

Zborurile airBaltic intre cele doua capitale europene si mai departe spre Helsinki, Oslo, Copenhaga, Stockholm, Vilnius, Tallinn sunt oportunitati excelente de a dezvolta parteneriate pe termen lung, anunta compania.

Articolul precedentAIRBUS, REZULTATE IN CRESTERE IN 2022 – Veniturile au crescut la 58.8 miliarde euro, compania a livrat 661 avioane
Articolul următorINCEP LUCRARILE LA CENTURA BEIUS – Proiectul costa peste 269 milioane lei fara TVA

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua,

    Mai multe paragrafe din acest articol au fost copiate cuvânt cu cuvânt, inclusiv greșelile intenționate, de pe BoardingPass.ro (https://boardingpass.ro/airbaltic-va-zbura-din-nou-spre-bucuresti-din-2023) fără acordul companiei Aviation Geek SRL și fără precizarea sursei cu link activ.

    Așadar, vă solicităm să ștergeți conținutul copiat de pe BoardingPass.ro cât mai repede posibil.

    Așteptăm confirmarea d-voastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.