VERIFICARI NEANUNTATE PE A2 – Lucrarile de pe Autostrada Soarelui sunt in grafic. In decembrie se ridica restrictiile

Traficul rutier pe Autostrada Soarelui este in prezent restrictionat din cauza lucrarilor de reabilitare a carosabilului, pe sectorul de drum spre Constanta, in dreptul localitatii Fundulea. Masura este impusa in vederea efectuarii de lucrari de reabilitare a partii carosabile.

Insa lucrarile de pe A2 sunt in grafic si se vor finaliza la sfarsitul lunii noiembrie, da asigurari secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scriosteanu, care a fost in control, neanuntat, pe santier.

Lucrarile au loc intre km 31+500 si km 36 +150, sensul Constanta – Bucuresti, si au ca termen de finalizare data de 30 noiembrie 2021. S-au institui restrictii de circulatie, prin devierea totala a traficului rutier de pe Calea II pe Calea I, cu reducerea vitezei la 60 km/h si inchiderea partiala a nodului rutier de la km 35+547 ce face accesul la si de la localitatile Fundulea si Nana de pe sensul Constanta – Bucuresti.

Este ultimul tronson de autostrada care mai are strat de uzura din beton.

Am facut astazi o vizita neanuntata, pentru a ma asigura ca lucrarile care se executa pe Autostrada Soarelui se vor finaliza in aceasta toamna, astfel incat, la vara, in sezon estival, sa nu fie nicio restrictie pe A2„, a precizat Irinel Ionel Scriosteanu.

Se asfalteaza si ultima portiune de autostrada de beton, precizeaza oficialul.

Se frezeaza aproximativ 8 cm pe toata suprafata, iar dalele de beton care prezinta fisuri sau sunt degradate se inlocuiesc, urmand ca apoi sa fie asternute 2 straturi de asfalt. Antreprenorul m-a asigurat ca lucrarile de inlocuire a stratului superior de beton de ciment cu covor asfaltic sunt in grafic, putand fi respectat termenul de 30 noiembrie 2021, pentru finalizarea lucrarii„, a adaugat Scriosteanu.

Articolul precedentSE SCUMPESC MASINILE – Criza de semiconductori si majorarea pretului la energie determina cresteri de preturi in sectorul auto. Director Renault Group: „Producatorii de cipuri profita de avantajul oferit de deficitul de aprovizionare”
Articolul următorBANI PENTRU AVIOANE CRAIOVA – Compania atrage 45,8 milioane lei de la investitori intr-o majorare de capital, dupa ce in primul trimestru a inregistrat pierderi de 11,8 milioane lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.