O NOUA FABRICA AUTO DE 255 MILIOANE DOLARI – Astra Daihatsu Motor incepe sa construiasca o fabrica in Indonezia

PRODUCATORII AUTO TAXEAZA RUSIA – Rand pe rand, companiile auto opresc productia si exporturile in Rusia

ASTRA Daihatsu Motor, o unitate a conglomeratului indonezian Astra International si a companiei japoneze Daihatsu, a inceput constructia noii sale fabrici de asamblare de masini in Indonezia, se arata intr-un comunicat preluat de publicatia Business Times.

Noua fabrica, care va necesita o investitie totala de aproximativ 2,9 trilioane de rupii (255 milioane dolari), va fi situata in East Karawang, provincia Java de Vest, cu o capacitate de productie anuala estimata de 140.000 de masini.

Compania doreste ca fabrica sa fie finalizata pana in decembrie 2024, desi nu a fost specificata o data pentru inceperea productiei.

Directorul executiv al companiei, Yasushi Kyoda, a declarat ca investitia arata un angajament pentru cooperarea continua cu Indonezia, adaugand ca noua instalatie, bazata pe concepte de energie regenerabila, ar putea reduce emisiile de carbon cu pana la o cincime.

Doddy Widodo, un oficial la Ministerul Industriei din Indonezia, a salutat extinderea Astra Daihatsu.

Demonstreaza ca stimulentele oferite de guvernul Indoneziei, in special pentru industria auto, sunt bine implementate”, a spus el.

Uzina va inlocui vechea fabrica a Astra Daihatsu, care se afla in Jakarta si va fi a doua in Karawang, dupa construirea unei prime fabrici acolo in anul 2011.

Articolul precedentSE REABILITEAZA DRUMUL DINTRE ODORHEIU SECUIESC SI CRISTURU SECUIESC – Pe sectorul de drum, DJ137, se va construi si o pista de biciclete
Articolul următorCFR SEMNEAZA UN NOU CONTRACT DE REPARATII – 163,6 milioane lei pentru reparatii pe linia Tecuci-Iasi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.