BMW INCEPE OPERATIUNILE IN EGIPT – Constructorul auto incepe asamblarea modelelor de lux in Egipt. Capacitatea de productie ajunge la 10.000 de masini anual

Global Auto Group, importatorul oficial al marcilor de automobile BMW si MINI in Egipt, a anuntat inceperea asamblarii modelelor de lux ale marcii BMW la nivel local, scrie publicatia Egypt Today.

Presedintele Consiliului de Administratie al Global Auto, Fahd Al-Ghanim, a declarat, in timpul unei conferinte in care a anuntat revenirea productiei BMW la nivel local, ca au fost investiti 150 de milioane de dolari pe piata locala, indicand ca fabrica a beneficiat de cea mai mare parte a acestor investitii.

BMW Group, cel mai mare producator premium din lume de automobile de lux, sportive si electrice, a anuntat in noiembrie 2022 desemnarea Global Auto Group ca noul importator al BMW si MINI in Egipt.

La randul sau, CEO-ul Global Auto, Mohamed Kandil, a dezvaluit inceputul asamblarii modelelor BMW X in Egipt, care apartine categoriei SUV-urilor, incepand cu modelul X5 40.

Modelele X3 si X4 asamblate pe plan local vor fi livrate clientilor care au facut rezervari in primul trimestru, iar X7 inainte de prima jumatate a acestui an”, a adaugat Kandil.

El a subliniat ca Global Auto a decis sa inceapa asamblarea unei productii de BMW V prin modelul BMW X5 40, care apartine categoriei de vehicule sportive polivalente de dimensiuni medii.

Fabrica BMW a reusit, inca de la infiintare, sa asambleze si sa produca aproape 45.000 de masini si este singura fabrica detinuta de un agent local. Capacitatea sa de productie ajunge la 10.000 de vehicule anual.

Articolul precedentOFERTE PENTRU SASE PASAJE RUTIERE DE PE DN 1, DN 5, DN 12, DN 28 SI DN 2A – Valoarea totala estimata a contractelor este de 4,78 milioane lei fara TVA
Articolul următorSE PREGATESTE LICITATIA PENTRU PODUL DE LA UNGHENI – Podul peste Prut de la Ungheni va avea 261 metri si costa 40 milioane lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.