AIR SERBIA, ACORD CU QATAR AIRWAYS – Mai multe rute vor fi deblocate

Air Serbia este pe cale sa incheie un acord cu una din cele mai mari companii aeriene din lume. Compania intentioneaza astfel sa incheie un acord de codeshare cu Qatar Airways pentru a oferi pasagerilor o selectie mai larga de destinatii, scrie publicatia SeeNews.

Zborul ”codeshare” este acel zbor operat de catre o companie aeriana care ofera partenerilor sai posibilitatea comercializarii acelui zbor, respectiv vanzarea de bilete de transport, in nume propriu, cu numar de zbor si cod propriu. O companie aeriana poate imparti astfel locurile pentru un anumit zbor cu alte companii aeriene, iar companiile aeriene pot sa aiba numere diferite pentru acelasi zbor. Zborul este operat de o singura companie in numele celeilalte companii, compania „mama” fiind cea care imparte locurile din avion catre celelalte. Prin acest procedeu denumit „code sharing” unele companii pot include pe hartile lor destinatii pe care ele nu le opereaza. 

Air Serbia va include si codurile la zborurile Qatar Airways de la Belgrad la Doha, precum si la destinatii din Africa, Asia si Orientul Mijlociu, a informat portalul de stiri din aviatie EX-YU Aviation.

Qatar Airways, la randul sau, va adauga codurile sale de marketing si numerele de zbor la majoritatea zborurilor Air Serbia din Belgrad, deblocand o serie de rute noi.

Articolul precedentROMANII AU CUMPARAT ANUL TRECUT 10.000 DE MASINI ELECTRICE – Dacia Logan a fost cea mai vanduta masina, iar la BMW Seria 3 a crescut cel mai mult pretul
Articolul următorMINISTERUL TRANSPORTURILOR LE OFERA TRANSPORT GRATUIT UCRAINENILOR – Cetatenii care vin din Ucraina vor beneficia de transport gratuit cu mijloace feroviare si rutiere, timp de 5 zile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.