LINIILE DE TRAMVAI SE EXTIND CU 15 KM – Metroul SA castiga 2 licitatii de 5 milioane de lei fara TVA si Intergroup Engineering alte doua licitatii de 2,7 milioane lei fara TVA, pentru realizarea studiului de fezabilitate

Liniile de tramvai din Bucuresti se extind cu 15 km, afirma primarul Nicusor Dan. Edilul anunta ca a atribuit contractele pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate ce vizeaza extinderea infrastructurii de tramvai in Capitala pe o lungime de traseu de 15 km, pentru a face conexiunea intre zone importante ale orasului.

Procedura de achizitie publica a fost impartita in patru loturi.

  • Lotul 1 presupune extinderea liniei de tramvai cu aproximativ 0,9 kilometri in Piata Unirii, prin care se va lega linia de tramvai 32, de la poalele Dealului Mitropoliei, cu linia de tramvai 21, spre strada Sfanta Vineri.

Acesta a fost atribuit companiei METROUL SA, cu o valoare a Studiului de Fezabilitate de 1.041.050 lei fara TVA, iar termenul de elaborare este de 9 luni.

  • Lotul 2 va face conexiunile dintre liniile de tramvai din zona de sud-est si cele din nord-est, prin extinderea liniei de tramvai cu aproximativ 10,8 kilometri, intre Bd. Chisinau si str. Alexandru Anghel prin Bd. Nicolae Grigorescu – Str. Iuliu Hatieganu – Sos. Vitan-Barzesti – Str. Sergent Ion Iriceanu – Str. Turnu Magurele – Str. Luica. Acesta a fost atribuit companiei METROUL SA, cu o valoare a Studiului de Fezabilitate de 3.977.000 lei fara TVA, iar termenul de elaborare este de 9 luni.
  • Lotul 3 vizeaza prelungirea liniei de tramvai cu aproximativ 1,4 km intre str. Gratioasa si complexul comercial Baneasa. Acesta a fost atribuit companiei Intergroup Engineering SRL, cu o valoare a Studiului de Fezabilitate de 1.276.041,67 lei fara TVA, iar termenul de elaborare este de 9 luni.
  • Lotul 4 presupune extinderea liniei de tramvai cu 1,6 km intre bucla de intoarcere din str. Mezes si complexul comercial Colosseum. Acesta a fost atribuit companiei Intergroup Engineering SRL, cu o valoare a Studiului de Fezabilitate de 1.460.416,67 lei fara TVA, iar termenul de elaborare este de 9 luni.
Articolul precedentPRIMARIA GALATI CUMPARA 36 DE AUTOBUZE ELECTRICE, TRAMVAIE SI MICROBUZE – Investitia, prin PNRR, depaseste 37 milioane euro
Articolul următorLINIA FERATA DARMANESTI-VICSANI-FRONTIERA VA FI REABILITATA – Ministerul Transporturilor pregateste o investitie de 1,832 miliarde lei cu TVA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.