LICITATIE DE 70 MILIOANE LEI PENTRU INFRASTRUCTURA  DIN BIHOR – Se construiesc drumuri in parcurile industriale din Alesd, Beius si Stei

A fost lansata procedura de licitatie pentru realizarea lucrarilor de infrastructura pentru parcurile industriale din Alesd, Beius si Stei.

Cu exceptia orasului Stei, unde licitatia se refera doar la executie, proiectul tehnic fiind intocmit, in Alesd si Beius procedura prevede proiectare si executie.

Durata contractului pentru Parcul Alesd a fost stabilita la 8 luni (2 luni pentru proiectare si 6 luni pentru executie), iar pentru Beius la 9 luni (3 luni proiectare si 6 luni executie). In cazul proiectului din Stei, durata contractului pentru executia lucrarilor va fi de 6 luni.

Valoarea totala estimata a investitiei este de 69.288.813,4 lei, fara TVA (Alesd: 17.522.059,93 lei; Beius: 30.273.922,15 lei; Stei: 21.492.831,29 lei).

Termenul pentru depunerea ofertelor este 1 martie 2023, ora 15:00.

Finantarea va fi asigurata prin fonduri europene, prin Programul Operational Regional 2021 – 2027. Contributia Consiliului Judetean Bihor va fi de 60% din valoarea totala a proiectului.

Realizarea infrastructurii de suport presupune amenajarea accesului, asigurarea retelei de drumuri interioare, asigurarea alimentarii cu apa, alimentarea cu energie eletrica, realizarea retelei de distributie cu gaze naturale, asigurarea iluminatului public, etc.

In perioada urmatoare va fi demarata procedura de licitatie pentru proiectare si executie.

pentru proiectul Parcul Industrial Marghita. Studiul de Fezabilitate a fost aprobat in sedinta Consiliului Judetean Bihor din 22 decembrie 2022.

 „Parcurile Stiintifice cu Specializare Inteligenta Marghita, Alesd, Beius si Stei sunt o retea de parcuri industriale pe care Consiliul Judetean Bihor intentioneaza sa le amenajeze si sa le dezvolte in anul urmator in afara Municipiului Oradea, in localitati aflate la 40-50 de kilometri, in asa fel incat oamenii care locuiesc in aceste zone sa aiba locuri de munca cat mai aproape de casele lor si sa nu mai fie nevoiti sa faca naveta”, a precizat Ilie Bolojan, presedintele Consiliului Judetean Bihor.

Articolul precedentCANALELE DUNARII SE MODERNIZEAZA – Guvernul aproba o investitie de peste 1,6 miliarde lei
Articolul următorSEF NOU LA TAROM – Costin Iordache preia conducerea companiei de stat de la inginerul geodez Mihaita Ursu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.