CNAIR A DESEMNAT CASTIGATORUL PENTRU LOTUL 2 AL AUTOSTRAZII BACAU-PASCANI – Umbrarescu mai prinde un contract de 1,27 miliarde lei fara TVA

Inca un lot al Autostrazii Bacau-Pascani (A7) a fost castigat de UMB Spedition. CNAIR a desemnat castigatorul pentru constructia lotului 2 al autostrazii Bacau – Pascani. Lungimea acestui lot este de 18,99 km.

Acesta a fost declarat joi si castigator al Lotului 1 (Saucesti-Trifesti) al acestei sectiuni de autostrada.

Ofertantul desemnat castigator este Asocierea SA&PE CONSTRUCT SRL – SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL, cu pretul de 1.277.947.884,17 fara TVA.

Vineri, 23 decembrie 2022, dupa finalizarea procesului de evaluare a ofertelor, pentru Lotul 2, Trifesti (judetul Neamt) – Gheraesti (judetul Neamt) din autostrada Bacau – Pascani, parte a A7 (Autostrada Moldovei), CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire”, anunta CNAIR. 

Durata de executie a contractului este de 30 de luni, iar perioada de garantie a lucrarilor este de 10 ani. Finantarea acestor obiective este asigurata prin PNRR.

Contractul (finantat prin PNRR) include constructia a constructia a 14 poduri si pasaje dar si a unui viaduct de o complexitate tehnica ridicata (525 metri) si poate fi semnat dupa 10 zile, daca nu vor fi depuse contestatii.

Semnarea contractului de achizitie publica va fi posibila dupa expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestatii si respectiv dupa solutionarea contestatilor/ plangerilor formulate in cadrul procedurii de atribuire.

Pentru constructia celor 19 km ai lotului 2 al sectorului de autostrada Bacau-Pascani (Trifesti – Gheraesti), antreprenorul roman are la dispozitie 30 de luni si 1,27 de miliarde de lei (fara TVA).

Al doilea Lot (Trifesti – Gheraesti) al Autostrazii Bacau-Pascani (sectiune din A7) are castigator desemnat! Cu o lungime de 19 km, contractul are o valoare de 1,27 miliarde de lei (fara TVA). Lotul 2 a fost adjudecat de acelasi constructor roman care a fost declarat ieri castigatorul Lotului 1 (Saucesti-Trifesti) al acestei sectiuni de autostrada”, spune ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Lucrarile trebuie sa se finalizeze in 30 de luni si includ:

– constructia a 14 poduri si pasaje

– constructia unui viaduct cu lungimea de 525 metri

Semnarea contractului finantat prin PNRR este posibila in 10 zile, daca nu vor fi depuse contestatii.

Articolul precedentAUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE PENTRU LARGIREA LA PATRU BENZI A CENTURII BUCURESTI INTRE A1 SI DN5 – Din 2026 vom circula pe patru benzi pe toata centura Capitalei
Articolul următor115 KM DE DRUMURI JUDETENE IN ARAD – Drumul expres Arad-Oradea costa 2 miliarde de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.