DRUMUL JUDETEAN DJ 795 SALONTA-TINCA SE MODERNIZEAZA CU BANI MAI MULTI – Contractul pentru cei 23 km depaseste 86 milioane lei

Au demarat lucrarile la drumul judetean DJ 795 Salonta – Tinca. Drumul judetean care va fi reabilitat are o lungime de 23,3 km.

Firma care realizeaza lucrarile este Diferit SRL Cluj-Napoca.

Valoarea contractului, dupa indexarea la noile preturi din piata, a crescut la 86 de milioane de lei, fara TVA (de la 72 milioane lei). Potrivit contractului, termenul de executie este de trei ani.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Mircea Malan, a fost in teren, insotit de directorul Directiei Tehnice din cadrul Consiliului Judetean Bihor, Filip Cheseli. Au fost prezenti, de asemenea, primarul comunei Tinca, Teodor Coste, si reprezentantii firmei de constructii.

Lucrarile presupun refacerea drumului din temelii, amenajarea de trotuare interiorul tuturor localitatilor, precum si realizarea de poduri, podete si ziduri de sprijin. Ne cerem scuze tuturor celor care vor fi afectati de lucrari”, a precizat Mircea Malan.

Proiectul tehnic si executia sunt finantate din bugetul propriu al Consiliului Judetean Bihor, dar se cauta oportunitati pentru finantarea acestora cu fonduri externe.

Articolul precedentCRESC AFACERI DIN COMERTUL CU MASINI – Peste 381.000 de masini au fost produse in acest an in Romania
Articolul următorDRUMUL JUDETEAN REPARAT – Drumul judetean Arad-Horia-Siria-Galsa-Masca-Pancota este aproape finalizat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.