DRUMUL JUDETEAN 109B SE CONSOLIDEAZA – Valoarea lucrarilor depaseste 4 milioane de lei

Drumul judetean 109B este consolidat din fonduri europene. Consiliul Judetean Cluj a demarat lucrari de consolidare pe drumul judetean 109B Fundatura, incepand de la kilometrul 2+900.

Dupa efectuarea expertizei tehnice si a proiectului tehnic de consolidare a zonei afectate, lucrarile au demarat cu realizarea de sapaturi si de piloti legati prin radiere de beton.

Valoarea lucrarilor depaseste suma de 4 milioane de lei, finantarea fiind asigurata atat din fonduri europene cat si de la bugetul judetului.

Siguranta circulatiei reprezinta prioritatea noastra absoluta in materie de drumuri judetene, motiv pentru am si demarat aceste lucrari complexe. Marele avantaj este ca pentru realizarea acestora avem la dispozitie si fonduri europene”, spune Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Necesitatea derularii acestora a fost determinata de alunecarea sistemului rutier constatata cu ocazia executiei interventiilor din cadrul proiectului ,,Modernizarea si reabilitarea Traseului judetean format din sectoare de drum ale DJ 109B si DJ 109D, parte a traseului Regional Transilvania de Nord” finantat din fonduri europene.

Operatiunile se vor finaliza cu refacerea sistemului rutier, respectiv cu asternerea stratului de balast, a stratului de piatra sparta si a celor doua straturi de asfalt, binder si strat de uzura.

Articolul precedentUMB VA CONSTRUI TUNELURILE LIPSA DE LA A1 LUGOJ-DEVA – CNAIR a semnat contractual pentru executia sectiunilor E si D ale lotului 2
Articolul următorPROFIT MODEST PENTRU AEROPORTUL DIN TIMISOARA – Veniturile vor depasi 54 milioane lei in acest an

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.