CENTURA DE SUD-EST A ARADULUI – PORR Construct va executa lucrarile la centura de sud-est a municipiului Arad

Consiliul Judetean Arad anunta ca, in urma procedurii de licitatie, a fost stabilit constructorul care va realiza proiectul tehnic si executia centurii de sud-est a municipiului Arad. Este vorba despre ultima portiune din inelul de centura al municipiului, pentru care Consiliul Judetean Arad a depus un proiect de finantare la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), proiect care a fost acceptat.

Constructorul care a castigat licitatia este compania SC PORR Construct SRL.

Semnarea contractului intr-un cadru oficial va avea loc vineri, 21 octombrie, la Consiliul Judetean Arad.

La semnarea contractului de construire a ultimei parti din centura Aradului, ce va avea loc vineri, 21 octombrie, a fost invitat inclusiv premierul Nicolae Ciuca.

Termenul pentru realizarea proiectului tehnic este de sase luni, lucrarile putand incepe in primavara anului viitor.

Lungimea tronsonului este de 11 km, va cuprinde un pod nou peste Mures, la Fantanele, cu o lungime de 1.115 metri, si un pasaj peste calea ferata, la Vladimirescu, in lungime de 147 metri.

Avand in vedere caracterul istoric al acestei lucrari, atat in ce priveste valoarea cat si in ce priveste utilitatea sa, la semnare a fost invitat si prim-ministrul Romaniei, Nicolae Ciuca.

In acest moment, purtam discutii cu compania PORR privind clauzele de confidentialitate ale contractului, in ce priveste valoarea acestuia. Din punctul meu de vedere suma nu trebuie sa fie secreta, o vom aduce la cunostinta opiniei publice in momentul in care avem si acceptul partenerilor nostri de la PORR, iar eu sper sa putem face acest lucru chiar in cadrul conferintei de presa de la semnarea contractului”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Arad, Iustin Cionca.

Articolul precedentPROFIT MODEST PENTRU AEROPORTUL DIN TIMISOARA – Veniturile vor depasi 54 milioane lei in acest an
Articolul următorCRESC AFACERI DIN COMERTUL CU MASINI – Peste 381.000 de masini au fost produse in acest an in Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.