REABILITAREA STRAZILOR DIN CRAIOVA COSTA 229 MILIOANE LEI – Primaria din Craiova organizeaza o licitatie deschisa in doua loturi

Primaria din Craiova organizeaza o licitatie deschisa pentru modernizarea si reabilitarea strazilor, a trotuarelor si aleilor. Licitatia are o valoare estimata intre 92.528.986 si 229.204.373 lei, potrivit unui anunt publicat in SICAP.

Municipiul Craiova intentioneaza sa incheie un acord-cadru, pentru servicii de proiectare tehnica, verificare tehnica de calitate, asistenta din partea proiectantului si executie lucrari de modernizare si reabilitare strazi, trotuare si alei din Municipiul Craiova, conform cerintelor caietului de sarcini nr. 196289/02.11.2021. Prin realizarea lucrarilor de modernizare si reabilitare, se asigura un aport deosebit la dezvoltarea Municipiul Craiova, sporeste siguranta circulatiei localnicilor, se imbunatatesc semnificativ conditiile de trafic si de circulatie a pietonilor, asigurandu-se totodata accesul mai facil, in caz de necesitate, al echipelor de interventie de urgenta (salvare, pompieri, politie, etc.). De asemenea, realizarea acestei achizitii contribuie la scaderea poluarii aerului precum si la facilitarea schimbarii modului si conditiilor de transport catre unul mai putin poluant, cu un impact pozitiv asupra mediului si al sanatatii populatiei”, arata anuntul.

Contractul va fi impartit in doua loturi: pentru zona de nord si zona de sud.

Ofertantul trebuie sa demonstreze ca media cifrei de afaceri globala pentru ultimele trei exercitii financiare disponibile (2019, 2020 si 2021) a fost cel putin egala cu: Lotul 1-Nord: 18.000.000 lei; Lotul 2- Sud: 22.000.000 lei.

Ofertantul (operator economic individual sau asociere de operatori economici) trebuie sa fi executat in ultimii 5 ani, raportati la data limita de depunere a ofertelor, in cadrul a maxim 5 contracte, lucrari similare duse la bun sfarsit, in valoare cumulata de cel putin: – pentru Lot 1-Nord: 18.000.000 lei (exclusiv TVA);- pentru Lot 2-Sud: 22.000.000 lei (exclusiv TVA).

Ofertantul trebuie sa faca dovada ca dispune de utilajele/instalatiile/echip. neces. executiei lucrari cuprinse in cel mai mare contract subsecvent.

Termenul limita pentru trimiterea ofertelor este 10.11.2022, ora 15.00.

Articolul precedentNOD RUTIER IN JUDETUL ILFOV – Nodul rutier A3-DJ 101C din zona comunelor Gruiu si Nuci are proiect
Articolul următorPROIECT DE INFRASTRUCTURA DE 7 MILIARDE LEI LA CLUJ – Ministerul Transporturilor pregateste o investitie mare ce va dura opt ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.