INFRASTRUCTURA RUTIERA DIN OLT ESTE MODERNIZATA – Consiliul Judetean Olt organizeaza o licitatie de 37,6 milioane lei

Consiliul Judetean Olt organizeaza o licitatie deschisa prin care vrea sa achizitioneze „Servicii de proiectare pentru constructii noi, demolari si extinderi privind refacerea/modernizarea infrastructurii rutiere in judetul Olt” pentru anii 2023-2025.

Valoarea totala estimata este de 37.676.798 lei.

Durata contractului este de doi ani, arata un anunt din SEAP.

Obiectul acordului cadru consta in prestarea de Servicii de proiectare constand in: expertiza tehnica, studiu topografic, studiu geotehnic, documentatie de avizare a lucrarilor de interventie, studiu de fezabilitate, plan urbanistic de detaliu, documentatii pentru obtinerea avizelor cerute in certificatul de urbanism si documentatia tehnica pentru autorizarea lucrarilor de construire, proiect pentru autorizarea/desfiintarea executarii lucrarilor, proiect tehnic si detalii de executie, asistenta tehnica si punctul de vedere al proiectantului pentru modernizare, reabilitare drumuri judetene”, arata anuntul.

Ofertantul trebuie sa faca dovada ca a realizat in ultimii 3 ani o cifra de afaceri medie cel putin egala cu suma de 37.676.798 lei.

Ofertantul trebuie sa demonstreze ca in ultimii 3 ani, la nivelul a 1 contract/maxim 3 contracte, a dus la bun sfarsit servicii de proiectare pentru lucrari in domeniul infrastructurii de transport rutier d.p.d.v. al complexitatii in valoare cumulata de cel putin 18.800.000 lei fara TVA.

Termenul limita pentru trimiterea ofertelor este 26 octombrie 2022, ora 15.00.

Articolul precedentLICITATIE PENTRU UN DRUM RADIAL DIN ZONA BUCURESTI – ILFOV – Costul estimat este de 96,44 milioane euro cu TVA
Articolul următor23 DE OFERTE DIN ROMANIA, TURCIA SI UCRAINA PENTRU TREI LOTURI DIN AUTOSTRADA BACAU-PASCANI – Autostrada este finantata prin PNRR si are o valoare totala estimata la 5,85 miliarde de lei fara TVA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.