LICITATIE PENTRU SIGURANTA CIRCULATIEI IN BRASOV – Contractul poate ajunge la 28,7 milioane lei

Primaria orasului Brasov organizeaza o licitatie deschisa pentru achizitia de servicii privind ”Intretinerea, repararea, constructia, confectionarea si montarea elementelor sistemului de siguranta a circulatiei din Municipiul Brasov”.

Valoarea estimata a licitatiei este intre 6.970.336 si 28.722.240 lei, arata un anunt din SICAP.

Lucrarile care fac obiectul prezentei proceduri constau in intretinerea, repararea, constructia, confectionarea si montarea elementelor sistemului de siguranta a circulatiei, in vederea asigurarii desfasurarii traficului in conditii de reducere la maxim a posibilitatii de producere a accidentelor, precum si a realizarii unei orientari cat mai bune a utilizatorilor drumurilor publice. Notiunea de elemente constitutive ale sistemului de siguranta a circulatiei, cuprinde urmatoarele: intretinere, reparare, constructie, confectionare si montare de parapeti zincati flexibili, parapeti rigizi si scari, balustrade pasaje, poduri si podete, mana curenta si garduri de protectie, stalpi opritori, panouri din plasa de sarma cu stalpi”, arata anuntul.

Contractul are o durata de patru ani.

Ofertantul va face dovada ca a executat si a dus la bun sfarsit in ultimii 5 ani, lucrari de natura si complexitate similara, in valoare cumulata de minim: 4.500.000 lei fara TVA. Prin lucrari similare cu cele care fac obiectul viitorului contract de achizitie publica se inteleg urmatoarele tipuri de lucrari: lucrari specifice de intretinere/repararea/constructia sau/si confectionarea si montarea de diferite elemente folosite pentru atentionarea, dirijarea, mentinerea sigurantei circulatiei pe drumurile publice/private.

Termenul limita pentru trimiterea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 octombrie 2022, ora 15.00.

Articolul precedentLUFTHANSA ADUCE PROFIT – Pilotii primesc salarii mai mari si promit sa nu mai faca greva pana vara viitoare
Articolul următorPODUL FEROVIAR BUDILA A FOST REDESCHIS – Investitia a depasit 29 milioane lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.