DRUMUL JUDETEAN DINTRE BALC SI LIMITA CU JUDETUL SALAJ VA FI REABILITAT – Licitatia poate ajunge la 25 milioane lei fara TVA

Consiliul Judetean Bihor a lansat procedura de licitatie pentru reabilitarea unui tronson de 3,4 kilometri din drumul judetean DJ 190G.

Sectorul care va fi refacut este cuprins intre km 8+950, la iesirea din localitatea Balc, din intersectia cu Almasu Mare, si km 12+350, pana la limita cu judetul Salaj.

Potrivit anuntului publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), valoarea estimata a obiectivului de investitii „Reabilitare DJ 190 G – intersectie Almasu Mare – lim. Judet Salaj, km 8+950 – km 12+350, L=3.4 km” este cuprinsa intre 22.928.888,90 si 25.237.163,35 lei, fara TVA.

Termenul limita de depunere a ofertelor este 28 septembrie 2022, ora 15:00.

Starea de viabilitate a acestui tronson nu este corespunzatoare pentru desfasurarea circulatiei rutiere in conditii de siguranta, asfaltul fiind intr-o stare degradata. Totodata, elementele de scurgere a apelor se afla intr-o stare precara, fiind colmatate sau distruse”, arata Consiliul Judetean Bihor.

Partea carosabila proiectata a drumului are o latime de 5,5 metri, cu doua benzi si acostamente de 0,75 metri fiecare.

Pentru consolidarea drumului si asigurarea scurgerii apelor vor exista, printre altele, podete tubulare, drenuri longitudinale si parapete de siguranta cu protectie ridicata.

Articolul precedent200 KILOMETRI DE AUTOSTRADA, IN CONSTRUCTIE – Ministerul Transporturilor a semnat in acest an contracte de 4,7 miliarde euro
Articolul următorCOMPANIA NATIONALA AEROPORTURI BUCURESTI TRECE PE PROFIT – Numarul de pasageri, de trei ori mai mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.