UN NOU DRUM MODERNIZAT IN CLUJ PE FONDURI EUROPENE – Lucrarile au vizat un sector de drum 10,3 km din DJ 161C Iclod – Alunis – Corneni

Lucrarile de modernizare a drumului judetean 161C Iclod-Alunis-Corneni s-au incheiat. Lucrarile, in ansamblu, au vizat un sector de drum in lungime de 10,3 kilometri, situat intre jonctiunea cu drumul national DN 1C din localitatea Iclod, si localitatea Alunis.

Investitia a fost realizata in cadrul proiectului „Modernizarea si reabilitarea Traseului Judetean 7 format din sectoare de drum ale DJ 161C, parte a Traseului Regional Transilvania de Nord” si este finantata din fonduri europene nerambursabile in proportie de 98% si de la bugetul judetului in procent de 2%.

Consiliul Judetean Cluj aduce la cunostinta participantilor la trafic faptul ca lucrarile de reabilitare si modernizare care au vizat drumul judetean DJ 161C Iclod – Alunis – Corneni au fost complet finalizate prin realizarea, ca ultima etapa, a lucrarilor de marcaje si semnalizare rutiera. In acest context, drumul se prezinta in conditii excelente de trafic, in beneficiul locuitorilor din zona si al tuturor celor care parcurg aceasta ruta”, anunta CJ Cluj.

In cadrul aceluiasi proiect de investitii, sectorul de drum Alunis – Corneni in lungime de 2,7 kilometri, de la kilometrul 10+300 pana la kilometrul 13+000, a fost anterior asfaltat integral.

De o mare complexitate si amploare, lucrarile au avut drept scop reabilitarea integrala a caii de rulare incepand de la fundatie, in profunzimea drumului, pana la asternerea celor doua straturi de asfalt – binder si strat de uzura”, precizeaza Consiliul Judetean Cluj.

Articolul precedentJUDETUL GALATI CUMPARA MICROBUZE SCOLARE ELECTRICE – Investitie de 50 de milioane de lei, de la Administratia Fondului de Mediu
Articolul următorLA AEROPORTUL DIN BRASOV SE LUCREAZA ”LA TURATIE MAXIMA” – Cladirea are structura de rezistenta finalizata. UTI lucreaza la constructia platformelor pe care vor fi puse echipamentele pentru serviciile de navigatie aeriana

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.