COMPANIILE AERIENE ANUNTA INVESTITII COLOSALE – Emirates investeste peste 2 miliarde de dolari pentru a imbunatati experienta clientilor

Emirates, una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, investeste peste 2 miliarde de dolari pentru a-si imbunatati experienta clientilor la bord, scrie publicatia Arab News.

Emirates este una din cele doua companii aeriene de stat din Emiratele Arabe Unite, avand sediul in Dubai.

Investitia include un program de modernizare a peste 120 de aeronave cu cele mai noi interioare, pe langa o serie de alte imbunatatiri ale serviciilor in toate cabinele incepand din 2022.

In timp ce altii raspund presiunilor din industrie prin reduceri de costuri, Emirates zboara impotriva curentului si investeste pentru a le oferi clientilor nostri experiente din ce in ce mai bune”, a spus presedintele Tim Clark.

In timpul pandemiei, am continuat sa lansam noi servicii si initiative pentru a ne asigura ca toti clientii nostri calatoresc in siguranta si cu usurinta, am lansat inclusiv initiative digitale pentru a imbunatati experientele clientilor pe teren”, a adaugat el.

Cele mai recente initiative ale companiei aeriene includ optiuni de masa imbunatatite, un meniu vegan nou, o experienta „cinema in aer”, imbunatatiri la interiorul cabinei si optiuni durabile.

Articolul precedentMINISTERUL TRANSPORTURILOR PRIMESTE 2 MILIARDE LEI LA RECTIFICAREA BUGETARA – Lista proiectelor de investitii in infrastructura
Articolul următorCFR ANUNTA LUCRARI DE 78 MILIOANE LEI INTRE JIBOU SI CAREI – Constructorul roman Drum Asfalt a depus oferte pentru cele 4 loturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.