DJ 179 VA FI MODERNIZAT – Consiliul Judetean Ilfov organizeaza o licitatie de 67 milioane lei

Consiliul Judetean Ilfov organizeaza o licitatie deschisa pentru reabilitarea si modernizarea DJ179, intre DJ101B (Peris) si limita judet Prahova.

Valoarea totala estimata este 67.193.444 lei, potrivit unui anunt din SEAP.

Contractul are o durata de doi ani.

Realizarea obiectivului de investitii, Reabilitare si modernizare DJ179, intre DJ101B (Peris) si limita judet Prahova, in legatura cu care se solicita realizarea Proiectului tehnic de executie si a lucrarilor de executie, face parte dintr-un program de sporire a conditiilor de siguranta si confort a accesului de transit al zonei respective si imbunatatirea conditiilor de viata si de munca a localnicilor prin asigurarea unui trafic normal. Necesitatea si oportunitatea modernizarii si reabilitarii drumului sunt evidente, pentru imbunatatirea conditiilor de circulatie si in general asupra mediului, influentand in mod pozitiv nivelul de trai al locuitorilor. Avantajele economice date de modernizarea si reabilitarea drumului sunt date in special de beneficiile aduse utilizatorilor de drum dar si de inducerea de beneficii sociale la nivelul populatiei deservite, prin dezvoltarea generala a zonei, urmare a cresterii gradului de accesibilitate pentru locuitori si celelalte entitati angrenate in diferite activitati economice. Achizitia serviciilor de proiectare si a lucrarilor de executie este necesara pentru realizarea obiectivului propus”, arata anuntul din SEAP.

Obiectivul de investitie este depus in cadrul Programului National de Investitii „Anghel Saligny si va fi finantat atat din fondurile alocate prin program cat si din fonduri bugetare proprii, conform creditelor aprobate in bugetul local cu aceasta destinatie.

Companiile interesate sa participe la licitatie trebuie sa dovedeasca o cifra medie de afaceri globala pe ultimii trei ani (2019, 2020, 2021) de cel putin egala cu valoarea estimata a achizitiei, respectiv: 67.000.000 lei.

De asemenea, ofertantul va face dovada ca in ultimii 5 (cinci) ani raportati la termenul limita de depunere a ofertelor a executat lucrari similare, in valoare cumulata de cel putin 66.000.000 lei fara TVA, la nivelul a maximum 6 sase contracte.

Termenul limita pentru trimiterea ofertelor sau a cererilor de participare este 12 septembrie 2022, ora 15:00.

Articolul precedentSANTIERELE DIN ROMANIA, MONITORIZATE CU AERONAVE – Supravegherea este facuta de Institutul National de Cercetare Dezvoltare Aero-Spatiala
Articolul următorUN NOU HELIPORT SE CONSTRUIESTE PE AERODROMUL CIOCA – Licitatia a fost lansata in SEAP

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.