DRUMUL JUDETEAN CARE LEAGA SALONTA DE TINCA INTRA IN REABILITARE – Lucrarile au crescut la 86 de milioane de lei, fara TVA

Drumul judetean 795, care leaga Salonta de Tinca, urmeaza sa intre in reabilitare in aceasta toamna. In prezent se realizeaza proiectarea.

Lungimea drumului judetean care urmeaza sa intre in reparatii este de 23,3 km, iar firma care va realiza lucrarile este Diferit SRL Cluj-Napoca. Valoarea contractului, dupa indexarea la noile preturi din piata, a crescut la 86 de milioane de lei, fara TVA (de la 72 milioane lei), anunta Consiliul Judetean Bihor.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Mircea Malan, a efectuat o vizita de lucru in teren, impreuna cu reprezentantii firmei de proiectare si executie, cu primarul comunei Tinca, Teodor Coste, si viceprimarul comunei Tulca, Alex Lazau pentru a analiza situatia concreta din teren.

De mai multi ani, reabilitarea acestui drum judetean a fost intarziata de un sir de contestatii si de procese. Iesirea in teren a avut rolul de a ne pune cu totii de acord asupra celor mai bune solutii pentru proiectul de modernizare a acestui drum important pentru dezvoltarea zonei”, a precizat Mircea Malan, vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor.

Proiectul tehnic si executia sunt finantate din bugetul propriu al Consiliului Judetean Bihor, dar se cauta oportunitati pentru finantarea acestora cu fonduri externe.

Articolul precedentPROBLEME LA CENTURA BARLAD – Antreprenorul trebuie sa depuna la CNAIR, pana pe 15 august, documentatia aferenta exproprierilor suplimentare
Articolul următorAU INCEPUT LUCRARILE LA CENTURA ALESD – Asocierea de firme Drum Asfalt si Trameco executa lucrarile de 74,8 milioane lei, fara TVA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.