BACAUL REPARA STRAZILE CU 44 MILIOANE LEI – Se cauta mixtura asfaltica la cald

Primaria orasului Bacau organizeaza o licitatie deschisa pentru a incheia un acord cadru pentru achizitia pe loturi de „Lucrari de reparatii strazi mixtura asfaltica la cald, aduceri la cota, intretinere drumuri nemodernizate, municipiul Bacau„.

Aceasta este intre 1.883.892 si 44.073.600 lei, arata un anunt din SEAP.

Pot fi depuse oferte pentru un numar maxim de doua loturi. Valoarea estimata fara TVA pentru lotul nord este intre 941.946  – 22.036.800 lei, la fel si pentru lotul sud.

Ofertantii trebuie sa faca dovada pentru Lot 1 sau Lot 2, ca au executat in ultimii 5 ani (calculati pana la data limita stabilita pentru depunerea ofertelor), in cadrul a maxim 2 contracte, lucrari de aceeasi natura si complexitate cu cele care fac obiectul contr. de atribuit, duse la bun sfarsit, respectiv lucrari de reparatii/construire/reabilitare/ modernizare/extindere infrastructura rutiera: drumuri, strazi, in valoare/valoare cumulata de cel putin 7.300.000 lei, fara TVA.

Ofertantii au dreptul de a se asocia cu scopul de a depune oferta comuna.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 august 2022, ora 15:00.

Articolul precedentCRESTE TRAFICUL DE MARFURI LA GRANITA DE NORD A ROMANIEI – Doua noi puncte de trecere a frontierei vor fi deschise, la Racovat si Vicovul de Sus
Articolul următorREGULAMENT NOU PENTRU SIGURANTA MASINILOR – Comisia Europeana anunta noi norme pentru imbunatatirea sigurantei rutiere si pentru a permite circulatia vehiculelor complet autonome in UE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.