PASAJUL DE LA DOAMNA GHICA NU ARE NICIO SANSA – Fostul viceprimar da cartile pe fata: „Pasajul asa va murit… De la 1 ianuarie toate stampilele sunt lasate jos”

Speranta locuitorilor Sectorului 2 ori a oricarei persoane care tranziteaza zona Doamna Ghica din Capitala tocmai dispare in fata acestor afirmatii, perfect documentate si argumentate. Avocatul Aurelian Badulescu, fost viceprimar al Capitalei, in prezent consilier general in cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, ca lider al grupului PSD din CGMB anunta ca „Pasajul asa va muri”. Adica in stadiul actual in care lipseste tablierul metalic pentru a putea fi finalizate lucrarile de la Pasajul Doamna Ghica.

Invitat la emisiuneaa Lumea Infrastructurii, prezentata de jurnalistii Dana Chera si Razvan Savaliuc la Etno Tv, fostul viceprimar Aurelian Badulescu a marturisit ca nu va mai fi timp pentru organizarea unor noi licitatii, de vreme ce urmeaza an electoral, iar „de la 1 ianuarie toate stampilele sunt lasate jos”.

Intre timp, constructia Pasajului Doamna Ghica, in stadiul actual risca sa se degradeze daca va fi lasata cu anii nefinalizata.

„De rezolvat nu are ce sa se rezolve. Pasajul asa va muri. Sa ne intelegem clar. Mai avem doi ani de zile de administratie, dupa care in anul electoral este clar ca toata lumea are cu totul si cu totul alte preocupari, de la 1 ianuarie toate stampilele sunt lasate jos, se duc spre unitatile de partid din care fac parte si totul se intampla ca si cum nu ar fi. Asta este adevarul.

Nu stiu de ce se termina si nu am ce sa fac. Codul administrativ spune ca eu pot sa intervin pe bugetul pe care il face primarul doar prin amendamente care sa fie votate. Le-am ridicat, la ultimul buget, care vizau tocmai continuare acestor proiecte de infrastructura mare, a nu se confunda cu infrastructura la nivel national. Nu au prezentat prioritati pentru diletanti care astazi se afla in conducere, dar mergem asa”, a declarat Aurelian Badulescu in cadrul emisiunii Lumea Infrastructurii.

Emisiunea poate fi urmarita integral in continuare:

Articolul precedentSEFUL CNAIR PUNE ”TUNURILE” PE CONSTRUCTORI – ”Nu toleram constructorii care stau pe lucrari”
Articolul următorDIRECTORUL GENERAL AL CNAIR ARATA CUM POATE FI SCHIMBAT USOR UN CONSTRUCTOR NESERIOS – Scumpirea materialelor de constuctorii le creeaza probleme

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.