PODUL I DIN CHEILE TURZII SE INCHIDE – Consiliul Judetean Cluj anunta rutile ocolitoare

Podul I din Cheile Turzii se inchide pentru reparatii.

In cadrul lucrarilor de intretinere a traseelor turistice din judet, angajatii si voluntarii Serviciului Public Judetean Salvamont-Salvaspeo Cluj din subordinea Consiliului Judetean Cluj vor desfasura, in aceste zile, lucrari de reparatii la Podul I peste Valea Hasdatii din Defileul Cheilor Turzii (intrarea dinspre Mihai Viteazu, pe la cabana veche sau pe la Refugiul Salvamont).

Astfel, vor fi inlocuite componentele de lemn ale caii de rulare precum si unele elemente ale suprastructurii podului, care au fost deteriorate de intemperii”, anunta Consiliul Judetean Cluj.

Lucrarile la Podul I din Cheile Turzii vor dura circa o saptamana.

Pana la finalizarea acestor operatiuni, turistii vor putea utiliza ruta (marcaj cruce rosie) pe la Refugiul Salvamont Cheile Turzii pentru a putea ajunge din parcarea dinspre Mihai Viteazu in defileu si inapoi.

Va multumim pentru intelegere si va asiguram ca toate lucrarile derulate urmaresc un singur lucru: asigurarea unei depline sigurante pentru toti cei care decid sa viziteze Cheile Turzii si sa petreaca timp liber de calitate in acest minunat cadru natural”, anunta CJ Cluj.

Articolul precedentCENTURA GALATI, BLOCATA – Presedintele Consiliului Judetean Galati da vina pe consilierii liberali si spune ca acestia blocheaza proiectul
Articolul următorGRINDEANU CERE BANI MAI MULTI COMISIEI EUROPENE – Scumpirile pot afecta proiectele de infrastructura

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.