INVESTITIE PE DRUMURILE JUDETENE DIN GALATI – A fost modernizat drumul care leaga mai multe localitati din judetul Galati, cu 43 milioane lei

CNAIR LANSEAZA O LICITATIE DE 38 MILIOANE LEI – Compania vrea sa efectueze lucrari de intretinere periodica in Constanta

O noua investitie a fost finalizata pe drumurile judetene din Judetul Galati. A fost astfel modernizat drumul care leaga localitatile Costache Negri, Grivita, Calmatui si Ivesti, anunta Costel Fotea, presedintele Consiliului Judetean Galati.

Este o noua investitie cu bani europeni finalizata pe drumurile judetene, pe o axa rutiera care asigura legatura dintre DJ251 si DN25, doua dintre cele mai circulate drumuri din judet. A fost o lucrare ampla, care a presupus pe anumite portiuni inclusiv interventii de consolidare a fundatiei”, spune presedintele Consiliului Judetean Galati.

A fost modernizat de la zero si podul de aproximativ 35 de metri de peste paraul Geru, din localitatea Costache Negri, pod la care nu se mai intervenise de cateva decenii, spune oficialul.

De asemenea, a fost reconfigurata intersectia cu DJ251, prin amenajarea unui sens giratoriu si a fost largita partea carosabila cu aproximativ un metru.

De asemenea, s-au schimbat podetele vechi, au fost realizate trotuare, s-au amenajat treceri de pietoni si statii pentru transportul public de persoane si s-au montat sute de indicatoare rutiere.

DJ254 este un drum extrem de important pentru cel putin 20.000 de oameni care locuiesc in zona, precum si pentru zeci de agenti economici care folosesc aceasta alternativa rutiera, afirma Fotea.

Valoarea acestei investitii a fost de peste 43 de milioane de lei.

Articolul precedentDIFICULTATI SI INTARZIERI PE CENTURA BUCURESTI – Muncitorii au gasit munitie din cele doua razboaie mondiale
Articolul următorSORIN GRINDEANU LA LUMEA INFRASTRUCTURII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.