MONITORIZARE DE 6 MILIOANE EURO – Primaria Targu Jiu cauta firma pentru montarea sistemelor de control al traficului

Primaria Municipiului Targu Jiu instaleaza echipamente de monitorizare a traficului rutier. In acest sens primarul Marcel-Laurentiu Romanescu a lansat o licitatie deschisa pentru contractarea lucrarilor necesare in vederea implementarii aparaturii necesare pentru „cresterea fluiditatii rutiere, imbunatatirea sigurantei cetateanului in spatiul public si realizarea dispeceratului informatic integrat”.

Conform anuntului din Sistemul Electronic de Licitatii Publice (SEAP), valoarea totala a contractului se ridica la 33.053.421,85 lei (cca. 6,6 milioane euro).

Conform anuntului din SEAP, durata contractului va fi de 13 luni, fara posibilitate de reinnoire, in acest interval urmand sa fie executate lucrari pentru controlul traficului, monitorizarea video a traficului, semnalizarea rutiera, lucrari de drumuri, e-tiketing si statii calatori:

„Lucrarea va fi executata in conformitate cu prevederile documentatiei tehnico economice: Caiet de sarcini, Proiect Tehnic, Detalii de Executie, etc.) intocmite de proiectantul SC MAGNITECH INTEGRATED SYSTEMS SRL si puse la dispozitia executantului. Principalele lucrari, conform documentatiei de proiectare sunt: Subsisteme de control al traficului, Subsisteme de monitorizare video a traficului, Subsisteme de comunicatii, Subsisteme Dispecerat, Subsisteme Priotizare a transportului public, Subsisteme Semnalizare rutiera, Subsisteme Lucrari de drumuri, Subsisteme E – tiketing si statii calatori, Informarea participantilor la trafic, Asigurarea utilitatilor – bransamente”.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17.05.2022, ofertele urmand sa fie deschise in aceeasi zi.

„Lucrarea va fi executata in conformitate cu prevederile documentatiei tehnico economice: Caiet de sarcini, Proiect Tehnic, Detalii de Executie, etc.) intocmite de proiectantul SC MAGNITECH INTEGRATED SYSTEMS SRL si puse la dispozitia executantului. Principalele lucrari, conform documentatiei de proiectare sunt: Subsisteme de control al traficului, Subsisteme de monitorizare video a traficului, Subsisteme de comunicatii, Subsisteme Dispecerat, Subsisteme Priotizare a transportului public, Subsisteme Semnalizare rutiera, Subsisteme Lucrari de drumuri, Subsisteme E – tiketing si statii calatori, Informarea participantilor la trafic, Asigurarea utilitatilor – bransamente”, precizeaza Primaria Municipiului Targu Jiu in anuntul postat pe SEAP.

Articolul precedentPROBLEME PENTRU AEROPORTUL DIN TIMISOARA – Licitatia pentru noul terminal de plecari externe a fost contestata
Articolul următorTURDA INTRA IN REPARATII – Strazile, aleile si parcarile carosabile si pietonale vor fi reabilitate si modernizate. Primaria ia in calcul accesarea fondurilor din Programul National de Investitii – Anghel Saligny. Investitia se ridica la circa 27 milioane euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.