WIZZ AIR VINDE BILETE DE AVION CU 99 LEI – Compania aeriana introduce noi zboruri spre Grecia si Italia

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat ca isi extinde operatiunile in Romania, adaugand o noua aeronava bazei sale din Bucuresti. Noua aeronava Airbus A321neo se va alatura flotei in iulie 2022, crescand numarul aeronavelor din Bucuresti la 12. Cu a 12-a aeronava alocata bazei si noile rute care intregesc reteaua din Romania, Wizz Air este cea mai mare companie aeriana care opereaza din Bucuresti.

Compania aeriana a anuntat totodata si introducerea a doua noi rute din Bucuresti catre Preveza-Aktion, Grecia, si Rimini, Italia.

Impreuna cu noile destinatii, Wizz Air ofera acum 56 de rute cu tarif redus de pe Aeroportul International Henri Coanda. Biletele sunt deja disponibile online incepand cu 99 lei.

Romanii pot calatori acum din Bucuresti la Preveza-Aktion, Grecia, in zilele de miercuri si sambata, incepand cu 6 iulie 2022. Situat la gura Golfului Ambracian, orasul Preveza este o destinatie perfecta pentru vacantele de familie petrecute intr-o zona insorita, cu o bogata istorie antica.

In plus, o a doua ruta va decola din Bucuresti catre Rimini, Italia, in fiecare joi si duminica, incepand cu 29 septembrie. Rimini este o destinatie populara pentru vacante in Europa, cu o istorie la fel de captivanta si plaje pline de viata cu deschidere la Marea Adriatica.

Wizz Air continua sa-si extinda operatiunile in intreaga retea, pe masura ce industria revine la capacitatea de dinaintea pandemiei. Romanii vor putea calatori cu ajutorul acestor noi rute Wizz Air cu tarif redus catre doua dintre cele mai interesante destinatii de vara din Europa si multe altele.

Anuntul noii aeronave alocate si a celor doua noi destinatii vine in aceeasi saptamana in care Wizz Air a anuntat programul de iarna pentru 2022-2023, alte doua rute fiind din nou disponibile din octombrie si noiembrie 2022 – Bucuresti – Gran Canaria si, respectiv, Bucuresti – Aqaba.

„Suntem bucurosi sa anuntam doua rute noi din Romania, precum si a 12-a aeronava de la baza din Bucuresti. Aceasta marcheaza o etapa importanta pentru reteaua din Romania, pe masura ce continuam expansiunea si ne adaptam la contextul revenirii la capacitatea pre-pandemie. Aceste anunturi reconfirma strategia noastra de crestere si angajamentul de a oferi tarife reduse si calatorii sigure catre destinatia dorita, prin care pasagerii sa descopere noi locuri, culturi si oameni”, spune Evelin Horváth, acting network officer la Wizz Air.

Wizz Air, compania aeriana low-cost, opereaza o flota de 152 de aeronave Airbus A320 si A321. 10,2 de milioane de pasageri au calatorit cu compania aeriana in anul financiar care s-a incheiat pe 31 martie 2021. Wizz Air este listata la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

Articolul precedentLUCRARILE LA PASAJUL DENIVELAT SUPERIOR DN21-DRAJNA AU INCEPUT IN FORTA – Valoarea investitiei este de peste 98 milioane de lei, fara TVA, din fonduri externe nerambursabile
Articolul următorTRENURI NOI PE HIDROGEN IN ROMANIA – Autoritatea pentru Reforma Feroviara initiaza consultare pentru a cumpara 20 de rame electrice cu hidrogen regionale si interregionale si 20 de rame pe baterii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.