BLUE AIR ISI CONSOLIDEAZA ZBORURILE DE PE BACAU – Compania anunta reduceri de 35% la toate zborurile

Operatorul low-cost Blue Air isi consolideaza serviciile in Bacau, crescand frecventele catre Londra, Dublin si adauga o noua ruta catre Liverpool.Compania anunta totodata reduceri de 35% la toate zborurile.

Blue Air isi consolideaza pozitia de lider in Bacau, anuntand o noua ruta si adauga frecvente catre Londra si Dublin de la baza sa din Bacau. Consolidarea operatiunilor Blue Air din Bacau face parte din angajamentul companiei de a se concentra pe a oferi o conectivitate mai buna intre Moldova si destinatiile cheie de afaceri si de agrement din Europa, pentru a raspunde cererii tot mai mari de solutii fiabile pentru calatorii de munca si de familie din regiune”, anunta compania.

Incepand cu aprilie 2022, Blue Air va opera zboruri directe din BACAU catre Barcelona, ​​Bruxelles (NOU), Dublin, Liverpool, Londra, Madrid, Milano Bergamo, Paris, Roma si Torino.

Pentru a marca noul sezon de vara 22 si pentru a raspunde cererii puternice pentru vacanta de primavara si calatorii de Paste, Blue Air lanseaza campania „BACAU zboara cu Blue Air”, oferind 35% reducere la toate zborurile catre/dinspre Bacau cu date de calatorie intre aprilie 1 – 30 iunie 2022.

„Ne angajam sa ne dezvoltam pozitia de lider pe piata in Bacau si regiunea Moldovei in beneficiul clientilor nostri si suntem incantati ca am putut sa ne imbunatatim serviciile, pozitionand la Bacau doua noi aeronave Boeing 737-MAX-8 confortabile si eficiente din punct de vedere al costurilor, ceea ce ne permite sa oferim preturi si mai accesibile. Ne bucuram sa sarbatorim cu o reducere speciala de 35% la toate serviciile de la/ catre Bacau, valabila astazi doar pe site-urile web si aplicatia mobila Blue Air”, spune Krassimir Tanev, director comercial.

Oferta este valabila pe 16 martie, pentru zborurile catre/dinspre BACAU cu date de calatorie intre 1 aprilie – 30 iunie 2022. Promotia este disponibila pe site-ul Blue Air si in aplicatia mobila Blue Air.

De asemenea, Blue Air a anuntat la finalul lunii februarie omologarea procedurii de concordat preventiv deschise in Italia ca pilon esential al relansarii operatiunilor in sezonul de Vara 2022.

Tribunalul din Roma a comunicat in data de 15 februarie 2022 decretul de omologare a procedurii de concordat preventiv din Italia. Prin aceasta se confirma votul favorabil exprimat in noiembrie 2021 de creditorii care reprezinta 95,62% din totalul creantelor din Italia – privind oferta de concordat prezentata de Blue Air.

Planul principal de redresare al companiei in urma pierderilor inregistrate in contextul pandemiei de COVID-19 este inclus in Oferta finala de Concordat votata de creditori in decembrie 2020 si aprobata de catre Tribunalul Municipiului Bucuresti in ianuarie 2021.

Compania opereaza avioane tip Boeing 737. In cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri si a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificata IATA Operational Safety Audit (IOSA) de catre International Air Transport Association (IATA) pentru standarde exceptionale de operare si este membra cu drepturi depline IATA.

Articolul precedentSE INFIINTEAZA REGISTRUL UTILAJELOR – Ministrul Grindeanu vrea sa elimine intarzierile si blocajele din santiere
Articolul următorLA PASAJUL DOMNESTI SE LUCREAZA BINE – Continua realizarea terasamentelor la giratoriul de racordare cu drumul judetean spre Domnesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.