PLANURI MARI IN TRANSPORTUL AERIAN – Boeing isi propune sa zboare cu combustibili de aviatie 100% durabili pana in 2030

FILE - In this Jan. 25, 2020, file photo a Boeing 777X airplane takes off on its first flight with the Olympic Mountains in the background at Paine Field in Everett, Wash. Boeing is reporting another huge loss, this one because of a setback to its 777X widebody jetliner. Boeing said Wednesday, Jan. 27, 2021, it lost $8.4 billion in the fourth quarter on weaker demand for planes during the pandemic. (AP Photo/Ted S. Warren, File)

Producatorul american de avioane Boeing intentioneaza sa zboare cu combustibili de aviatie 100% durabili pana in 2030, a dezvaluit un membru din conducerea companiei, in cadrul World Defense Show care are loc in prezent la Riad.

CEO-ul Boeing Global Services, Ted Colbert, a spus ca producatorul de avioane comerciale si de aparare incearca din greu sa reduca amprenta de carbon, astfel incat sustenabilitatea sa poata fi asigurata in acest sector, scrie publicatia Arab News.

Citand exemplul lui T-7 Red Hawk, el a remarcat ca Boeing valorifica capacitatile digitale prin furnizarea de produse dezvoltate digital.

Avem o serie de oportunitati pe care le avem in discutie cu o serie de demnitari specifici tuturor domeniilor, de la fundul marii pana la spatiu”, spune Leanne Caret, presedinte si director executiv al Boeing Defence, Space, and Security.

Ceea ce putem aduce Regatului este sa folosim expertiza si tehnologia noastra pe care le-am putut dezvolta atat in spatiul comercial, cat si in spatiul militar”, a adaugat ea.

Articolul precedentCNAIR LANSEAZA O LICITATIE DE 38 MILIOANE LEI – Compania vrea sa efectueze lucrari de intretinere periodica in Constanta
Articolul următorSANTIERUL SEVERNAV VA CONSTRUI DOUA NAVE PENTRU OLANDEZI – Compania romaneasca a castigat doua contracte de 4,75 milioane euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.