SANTIERUL NAVAL ORSOVA CASTIGA CONTRACTE DE 6,3 MILIOANE EURO – Compania va construi nave pentru olandezi

Santierul Naval Orsova a incheiat doua contracte cu compania Gebr.DE JONGE Shipbuilding Services B.V. din Olanda, pentru constructia a doua nave fluviale. Valoarea totala a contractelor este de 6.330.000 euro.

Santierul Naval Orsova SA, in conformitate cu prevederile art.234 alin. (1) lit.(i) din Regulamentul ASF nr.5/2018, informeaza actionarii si pe toti cei interesati asupra faptului ca societatea a incheiat doua contracte externepentru constructia a doua nave fluviale, in legatura cu care se fac urmatoarele precizari:

Natura actelor încheiate: contracte comerciale cu livrare intracomunitara;

Data incheierii: 15.02.2022;

Cumparator: compania Gebr.DE JONGE Shipbuilding Services B.V. (Olanda);

• Obiectul contractelor: contracte comerciale pentru constructia si livrarea de nave fluviale„, anunta compania.

Valoarea totala a contractelor este de 6.330.000 euro.

Termenul de livrare este 30 aprilie 2023, respectiv 31 iulie 2023, EXW Orsova.


In ceea ce priveste termenele si conditiile de plata, Santierul Naval Orsova va primi un avans din valoarea contractului iar restul de plata in cel mult 25 zile dupa plecarea navelor din Orsova.

Santierul Naval Orsova are o valoare de piata de 65,11 milioane lei.

Compania a realizat in primele noua luni ale anului trecut venituri operationale de 50 milioane lei, asemanator cu perioada similara din 2020. Compania a avut pierderi de 49.644 lei, in perioada ianuarie-septembrie 2021.

Articolul precedentGERMANIA VREA COOPERARE CU GHIMBAV – Aeroportul din Munchen, interesat de Aeroportul International din Brasov
Articolul următorGRINDEANU PUNE PRESIUNE PE CONSTRUCTORI – Tronsonul 1 Craiova-Bals al Drumului Expres Craiova-Pitesti va fi gata in 2022, doar daca Tirrena Scavi mareste ritmul de lucru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.