INCEPE LICITATIA PENTRU EXECUTIA CENTURII BUFTEA – Proiectul se ridica la 192,2 milioane de lei, fara TVA

Incepe licitatia pentru executia variantei ocolitoare (centura) orasului Buftea. Valoarea proiectului este de 192,2 milioane de lei, fara TVA, anunta secretarul de stat din Ministel Transporturilor, Irinel Ionel Scriosteanu.

Documentatia privind licitatia a fost incarcata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, iar dupa ce se va valida de catre ANAP, va fi stabilita si data depunerii ofertelor„, anunta oficialul.

Varianta de ocolire Buftea are o lungime de 5,7 km si va avea 3 pasaje si 2 intersectii:

– pasaj peste drum betonat km 0+610 (L=36.10 m)

– pasaj peste DJ101 km 2+800 (L=84.90 m) Intersectia cu DJ101 este amenajata cu un pasaj superior pe varianta de ocolire si intersectie cu sens giratoriu proiectata sub pasaj.

– pasaj peste CF Bucuresti-Ploiesti km 4+525 (L=81.90 m)

– intersectie giratorie la km 0+000 (inceputul variantei intersecteaza DN 1A la km 17+100 si va asigura conexiunea cu nodul rutier al autostrazii de centura Bucuresti)

– jonctiunea Variantei Ocolitoare cu DN 1A se face la km 21+700 (km 5+774 al Variantei Ocolitoare) utilizand Strada Metalurgiei.

Varianta de Ocolire Buftea va veni in completarea investitiilor privind pasajul Mogosoaia si Autostrada Bucurestiului – A0. Aceasta va conduce la separarea traficului local de traficul de tranzit, producand beneficii atat la nivelul traficului de tranzit aferent DN1A, cat si la nivelul traficului local aferent tramei stradale a orasului Buftea„, precizeaza secretarul de stat.

Articolul precedentAEROPORTUL INTERNATIONAL DIN CRAIOVA VA AVEA UN NOU TERMINAL – Investitia in noul terminal pentru pasageri se ridica la 100 milioane euro
Articolul următorCOMPANIILE DIN TRANSPORTURI PRIMESC VOUCHERE DE VACANTA – Valoarea maxima a voucherelor in sectorul privat poate ajunge la 13.800 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.