TRANSPORT CU BOLT SI LA BAIA MARE SI TARGU MURES – Platforma Bolt este prezenta deja in 22 de orase din Romania

www.VitzmanPhotography.com

Bolt, cea mai mare platforma europeana de mobilitate, va lansa joi, 9 decembrie, serviciile de transport la cerere in Baia Mare si Targu Mures. Compania ajunge astfel la 22 de orase in Romania.

Dupa lansarea cu succes in Alba Iulia pe 1 decembrie, ne bucuram ca putem incheia anul cu alte doua lansari, in Targu Mures si Baia Mare. Consemnam astfel extinderea prezentei Bolt de la 6 la 22 de orase intr-un singur an. Aceasta expansiune accelerata a fost facuta posibila de munca unei echipe extraordinare si a unei retele dinamice de parteneri – soferi si operatori de transport – dar si de adoptarea entuziasta a serviciilor noastre de catre pasagerii din fiecare oras. Speram ca serviciile de transport la cerere sa se bucure de aceeasi primire buna si in cele doua noi orase”, spune Cristian Salceanu, country manager Bolt Romania.

Pentru a accesa serviciile de ride-hailing Bolt, utilizatorii trebuie sa instaleze aplicatia Bolt, pe care o pot descarca de pe Google Play, App Store sau Huawei AppGallery.

Pe perioada lansarii, pretul curselor Bolt din Baia Mare si Targu Mures incepe de la 8 lei, in functie de categoria aleasa, iar pasagerii beneficiaza de reduceri de pana la 70%, in limita a 7 lei.

Atat pasagerii, cat si soferii au obligatia legala de a purta permanent masca de protectie. Bolt le recomanda soferilor sai parteneri sa dezinfecteze masinile dupa fiecare calatorie, iar pasagerilor sa respecte regulile de distantare sociala si de igiena conform reglementarilor in vigoare.

In toate orasele in care sunt prezente serviciile de transport la cerere, utilizatorii au la dispozitie si platforma Bolt Business: un serviciu dedicat companiilor, care permite gestionarea eficienta calatoriilor de afaceri.

De asemenea, compania face si angajari. Persoanele interesate se pot inscrie contactand direct compania pe e-mail la romania-driver@bolt.eu, unde vor primi informatii cu privire la partenerii oficiali locali.

Bolt ofera totodata si servicii de micromobilitate, adica de inchiriere de trotinete electrice, de transport de mancare si de produse alimentare, prin aplicatia Bolt Food si de livrare de produse alimentare si non-alimentare, prin Bolt Market.

Bolt este o aplicatie europeana cu 75 de milioane de utilizatori in 45 de tari din Europa si Africa. Compania ofera o gama larga de servicii de mobilitate, incluzand ride-hailing, inchirierea de masini si trotinete electrice si livrarea de produse alimentare si mancare.

Articolul precedentAUTOSTRADA TARGU MURES-TARGU NEAMT BATE PASUL PE LOC – Ingenieria Especializada Obra Civil E Industrial a trimis documentatia incompleta la CNAIR
Articolul următorDISONIBILIZARI MASIVE IN SECTORUL AUTO – Industria auto din Europa va pierde 500.000 de joburi, in urma trecerii la vehiculele electrice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.