BOLT SE EXTINDE IN ROMANIA – Compania e deja prezenta in 20 de orase din Romania

www.VitzmanPhotography.com

Bolt, cea mai mare platforma europeana de mobilitate, a lansat serviciul de ride-hailing in orasul istoric Alba Iulia, sarbatorind astfel atat Ziua Nationala a Romaniei, cat si orasul cu numarul 20 pe harta tarii.

Serviciile de ride-hailing sunt primele pe care compania le face disponibile in orasul Marii Uniri, respectand in continuare strategia de a se extinde in cat mai multe orase din Romania si mentinand pozitia de lider de piata la nivel national.

Cele 20 de orase in care sunt disponibile serviciile de transport la cerere sunt: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta, Brasov, Ploiesti, Galati, Pitesti, Craiova, Oradea, Arad, Sibiu, Bacau, Buzau, Targoviste, Braila, Suceava, Ramnicu Valcea si Alba Iulia.

In toate orasele in care sunt prezente serviciile de ride-hailing, utilizatorii au la dispozitie si platforma Bolt Business: un serviciu dedicat companiilor, care permite gestionarea calatoriilor de afaceri.

Alba Iulia este un obiectiv important pentru noi datorita rolului economic in regiune si al gradului ridicat de adoptie a inovatiilor digitale. Cu ajutorul partenerilor nostri, am reusit sa indeplinim formalitatile legale la timp pentru lansarea serviciului intr-o zi cu valoare simbolica pentru romani, ceea ce ne bucura cu atat mai mult”, spune Cristian Salceanu, country manager Bolt Romania.

Pentru a accesa serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie sa instaleze aplicatia Bolt, pe care o pot descarca de pe Google Play sau App Store.

Pe perioada lansarii, pretul curselor Bolt din Alba Iulia incepe de la 8 lei, in functie de categoria aleasa, iar pasagerii beneficiaza de reduceri de pana la 70%, in limita a 7 lei.

Atat pasagerii, cat si soferii au obligatia legala de a purta permanent masca de protectie. Bolt precizeaza ca le recomanda soferilor sai parteneri sa dezinfecteze masinile dupa fiecare calatorie, iar pasagerilor sa respecte regulile de distantare sociala si de igiena conform reglementarilor in vigoare.

De asemenea, compania face angajari, iar persoanele interesate se pot inscrie contactand direct compania pe e-mail la romania-driver@bolt.eu, unde vor fi informati despre partenerii oficiali locali.

Pe langa serviciile de ride-hailing, Bolt ofera servicii de micromobilitate, adica de inchiriere de trotinete electrice, de transport de mancare si de produse alimentare, prin aplicatia Bolt Food si de livrare de produse alimentare si non-alimentare, prin Bolt Market.

Bolt este cea mai mare platforma europeana de mobilitate, care are drept scop sa faca mobilitatea urbana mai accesibila, convenabila si durabila.

Bolt are 75 de milioane de utilizatori inregistrati in 45 de tari din Europa si Africa. Compania ofera o gama larga de servicii de mobilitate, de la ride-hailing, la micromobilitate cu trotinete si biciclete electrice, pana la car-sharing si livrare de mancare si de produse alimentare si non-alimentare.

Toate cursele Bolt din Europa sunt 100% neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon, ca parte a Planului Verde al Bolt, un angajament pe termen lung de reducere a amprentei ecologice a companiei.

Articolul precedentCOMPETITIE INTRE PRODUCATORII AUTO PRIVIND ELECTRIFICAREA MASINILOR – Nissan va investi 17,59 miliarde de dolari pentru a accelera electrificarea gamei sale de masini
Articolul următorPROMISIUNI MARETE DE LA NOUL MINISTRU AL TRANSPORTURILOR – Investitiile in transporturi se vor ridica la 73 de miliarde de euro, in urmatorii 10 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.