DRUMUL DE MARE VITEZA BAIA MARE-BISTRITA-DEJ FACE UN PAS INAINTE – Sase oferte depuse pentru studiul de fezabilitate

Sase oferte au fost depuse pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru drumul de mare viteza Baia Mare – Bistrita – Dej, acestea urmand sa fie analizate de Comisia de evaluare, a anuntat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Astfel, pana la temenul limita din 22.11.2021, trei asocieri si un antreprenor unic au depus oferte pentru contractul destinat elaborarii studiului de fezabilitate pentru cele doua loturi ale drumului de mare viteza Baia Mare-Bistrita.

Pentru Lotul 1, cuprins intre Baia Mare si Dej, au depus oferte:

-Asocierea S.C. D P CONSULT S.A. (lider de asociere) – S.C. EXPLAN S.R.L. – SCA TEAHA&FÜZESI

-İNPRO MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ (ofertant unic)

-Asocierea QUADRANTE VIAPONTE SI CONSULTANTA S.R.L. (lider de asociere) – S.C. METROUL S.A. – CAPITAL VISION S.R.L.

Pentru Lotul 2, cuprins intre Dej si Bistrita, au depus oferte:

-İNPRO MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK ANONİM ŞİRKETİ (ofertant unic)

-Asocierea QUADRANTE VIAPONTE SI CONSULTANTA S.R.L. (lider de asociere) – S.C. METROUL S.A. – CAPITAL VISION S.R.L.

-Asocierea S.C. EXPLAN S.R.L. (lider de asociere) – S.C. D P CONSULT S.A. – SCA TEAHA&FÜZESI

Valoarea estimata a intregului contract este de 21.573.573,47 lei fara TVA, din care valoarea Lotului 1 este de 13.172.534,68 lei, fara TVA, iar cea a Lotului 2 este de 8.401.038,79 lei, fara TVA.

Pentru fiecare lot in parte, durata contractului este de 18 luni de la data inceperii acestuia.

Pentru Studiul de Fezabilitate sunt alocate 14 luni, iar 4 luni sunt alocate pentru elaborarea documentatiei necesare licitarii ulterioare a contractului de executie a lucrarilor si pentru depunerea aplicatiei necesare finantarii din fonduri europene nerambursabile.

Ofertele vor intra in analiza Comisiei de Evaluare, in conformitate cu prevederile documentatiei de atribuire si cu legislatia in vigoare in domeniul achizitiilor publice.

CNAIR a anulat vara aceasta licitatia de elaborare a studiului de fezabilitate pentru lotul 1 Baia Mare – Bistrita din drumul de mare viteza Baia Mare – Suceava, cunoscut ca „Autostrada Nordului”. Pentru celelalte doua loturi, Bistrita – Vatra Dornei si Vatra Dornei – Suceava, au fost semnate contractele in martie 2021.

Licitatia de elaborare studiu de fezabilitate drum de mare viteza Baia Mare – Suceava lot 1 Baia Mare – Bistrita a fost anulata din cauza ca „au fost depuse numai oferte inacceptabile si/sau neconforme”, se arata in anuntul publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Articolul precedentPATRU OFERTE DEPUSE PENTRU CENTURA IASI-EST – Drumul de 30 km va costa 300 milioane lei
Articolul următorCONSITRANS INTRA SINGUR PE DN1A – Largirea la 4 benzi a celor 1,2 km din DN1A, intre Centura si intersectia cu Soseaua Chitila-Mogosoaia, ofertata doar de Consitrans

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.