GIGANTII AUTO OCOLESC ROMANIA – BMW a decis sa investeasca 1 miliard de euro in Ungaria

Producatorul german de automobile BMW va incepe constructia primelor cladiri pe amplasamentul fabricii sale din Debrecen la inceputul anului 2022, a anuntat compania, potrivit publicatiei Budapest Business Journal.

BMW urma sa inceapa constructia fabricii de 1 miliard de euro din Debrecen in primavara anului 2020, dar conducerea a revizuit planurile pentru baza din cauza impactului crizei coronavirusului.

Constructia va incepe cu cladirea centrala de birouri si centrul de training, a anuntat BMW Group. Constructia canalizarilor, a infrastructurii rutiere si a liniilor de energie electrica de pe amplasament are deja loc.

Licitatiile pentru constructia centrului de presa, a atelierului de vopsire si asamblare vor fi depuse „in urmatoarele luni”, spun reprezentantii BMW Group.

Directorul general al BMW Manufacturing Hungary, Michele Melchiorre, a declarat ca cooperarea cu liderii municipalitatii din Debrecen si cu guvernul Ungariei este „foarte profesionista”, adaugând ca „toate acordurile au fost indeplinite la timp”.

Vehiculele complet electrice vor incepe sa iasa de pe poarta fabricii din Debrecen „de la mijlocul deceniului”, au spus reprezentantii BMW Group.

BMW Group are o echipa de aproximativ 20 de oameni in Debrecen care gestioneaza resursele umane, managementul facilitatilor, sustenabilitatea, financiar si activitatile de planificare. Compania va incepe sa recruteze pentru a ocupa locuri de munca in mai multe sectoare: resurse umane, managementul facilitatilor, finante si achizitii, in paralel cu urmatoarea faza de constructie.

Articolul precedentO COMPANIE AERIANA DA IN JUDECATA GIGANTUL BOEING – Miza scandalului: modelul. Boeing 737 MAX. LOT Polish Airlines cere despagubiri de sute de milioane de dolari
Articolul următorPRIMARIA DEVA ISI IA 26 DE AUTOBUZE ELECTRICE – Contractul de circa 44 milioane lei a fost castigat de turcii de la Anadolu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.