FORD PREZINTA CEL MAI VERSATIL RANGER – Producatorul auto american dezvaluie pe 24 noiembrie asteptatul pick-up Ford Ranger

Producatorul auto american Ford Motor Company va prezenta noul si mult-asteptatul pick-up Ford Ranger pe 24 noiembrie. Ford a reimaginat, regandit si reproiectat noul Ranger pentru a fi cel mai inteligent, versatil si capabil Ranger pentru clientii din peste 180 de piete din intreaga lume. Ford a realizat peste 5.000 de interviuri si a lucrat cu sute de proprietari de pick-up, in zeci de ateliere de pe tot globul, pentru a afla cum proprietarii isi foloseau pick-up-urile, ce le-a placut, ce si-ar fi dorit sa aiba mai mult si ce experiente au contat cel mai mult pentru ei.

Aceasta abordare centrata pe client a ajutat Ford sa proiecteze si sa conceapa solutiile pe care clientii si le-ar dori si le-ar aprecia de la noua generatie Ranger.

Cu un nou aspect robust si o serie de functii noi care sporesc productivitatea, capacitatea si versatilitatea, urmatoarea generatie Ranger este conceputa pentru a parcurge si mai multe tipuri de terenuri, pentru a munci mai mult si pentru a oferi mai mult confort si rafinament decat oricand„, spun reprezentantii constructorului auto.

Pana atunci, pasionatii auto se pot bucura de o prezentare preliminara a procesului de proiectare impreuna cu directorul de design al next-gen Ranger, Max Tran, care dezvaluie cum mii de informatii despre proprietarii din intreaga lume au influentat design-ul pick-up-ului si multe dintre caracteristicile sale cheie.

In calitate de designeri, am implicat clientii mult mai devreme in proces, am petrecut mai mult timp cu ei si am obtinut mai multe informatii decat oricand inainte. In mod interesant, am descoperit ca indiferent de piata, clientii nostri sunt autori. Le place sa-si rezolve propriile probleme si le place sa se simta increzatori in pick-up-ul lor… nu doar modul in care functioneaza vehiculul, ci si felul in care se simt cand il conduc”, spune Max Tran, design director Ranger.

Ford Motor Company este o companie globala cu sediul in Dearborn, Michigan. Ford proiecteaza, produce, comercializeaza si ofera service pentru o gama completa de vehicule conectate, din ce in ce mai electrificate, pentru pasageri si vehicule comerciale: Camioane, vehicule utilitare, camionete si autoturisme Ford, precum si vehicule de lux Lincoln.

Ford numara aproximativ 186.000 de angajati in intreaga lume.

FordEuropaproduce, vinde si ofera service pentru vehicule sub marca Ford pe 50 de piete individuale si are aproximativ 43.000 de angajati in unitatile proprii si asocierile in participatiune consolidate si aproximativ 55.000 de angajati, daca sunt incluse si entitatile neconsolidate. In plus fata de Ford Motor Credit Company, operatiunile Ford Europa includ Divizia Ford de Relatii cu Clientii si 14 unitati de productie (10 detinute integral si patru asocieri in participatiune neconsolidate). Primele autoturisme Ford au fost livrate in Europa in 1903 – acelasi an in care a fost fondata Ford Motor Company. Productia europeana a inceput in 1911.

Articolul precedentFURNIZORII DE COMPONENTE AUTO DIN EUROPA, CEI MAI AFECTATI – PwC a realizat Radiografia pietei globale a furnizorilor auto. Exceptia fericita este Germania. Romania, tot pe ultimul loc la cheltuielile alocate pentru cercetare si dezvoltare
Articolul următorRASAR PASAJELE RUTIERE IN SECTORUL 2 – Primaria Sector 2 construieste trei pasaje rutiere cu fonduri din Programul Anghel Saligny

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.