AEROPORTUL IASI SE EXTINDE – Licitatie deschisa de peste 351 milioane lei

Aeroportul din Iasi organizeaza o licitatie deschisa pentru a-si extinde terminalul de pasageri si parcarea. Valoarea totala estimata este de 351.473.918 lei fara TVA.

Se vor presta servicii de proiectare faza PT, DDE, documentatii tehnice necesare in vederea obtinerii avizelor/acordurilor/autorizatiilor, asistenta tehnica din partea proiectantului, verificarea tehnica de calitate a proiectului si a detaliilor de executie precum si executia lucrarilor pentru obiectivul de investitii „Dezvoltarea Aeroportului International Iasi – Extinderea terminalelor de pasageri si a facilitatilor de parcare la Aeroportul International Iasi” – Extras din SF – Modulul 1”. Valoarea estimata totala este de 351.473.918,18 lei fara TVA„, arata un anunt al aeroportului din SEAP.

Durata contractului este de 21 de luni.

Companiile interesate sa participe la licitatie trebuie sa plateasca o garantie de participare de 3.478.604 lei si se achita in lei.

Ofertantii trebuie sa faca dovada cifrei medii de afaceri globala. Cifra medie de afaceri globala care vizeaza activitatea din ultimii 3 ani (2020, 2019 si 2018) in functie de informatiile si documentele disponibile ale operatorilor economici, si care trebuie sa fie de minim 351.473.918 lei.

Ofertantul trebuie sa fi executat lucrari similare in ultimii 5 ani, pana la data-limita de depunere a ofertelor, in valoare cumulata de cel puțin 342.000.000 lei, fara TVA. Se accepta insumarea valorilor aferente lucrarilor executate in cadrul a maximum 4 contracte. Prin lucrari similare se intelege: lucrari de construire /reabilitare/modernizare obiective de constructii civile, cu mentiunea ca cel putin unul dintre contractele prezentate sa contina lucrari de construire/reabilitare/modernizare cladire aeroportuara tip terminal de pasageri. In cazul in care se decaleaza termenul de depunere al ofertelor, in conformitate cu prevederile art.13 alin. (2) din Instructiunea presedintelui ANAP 2/2017, se va extinde corespunzator (cu zilele de decalare) si perioada aferenta experientei similare”, mai arata anuntul.

Termenul limita pentru trimiterea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 decembrie 2021, ora 15:00.

Articolul precedentDRUM EXPRES DE LA CLUJ LA DEJ – Patru oferte au fost depuse pentru realizarea studiului de fezabilitate aferent constructiei drumului de 75 de km
Articolul următorMINISTERUL TRANSPORTURILOR CERE 3,2 MILIOANE LEI CA SA NU FIE DAT IN JUDECATA – Ministerul a intarziat peste 10 ani sa plateasca un consultant pe fonduri PHARE. Beneficiarul a fost CFR SA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.