PESEDINTELE AUTORITATII PENTRU REFORMA FEROVIARA, SCHIMBAT DIN FUNCTIE – Ministrul interimar demite vechea conducere

Premierul demis Florin Citu l-a revocat din functie pe președintele Autoritatii pentru Reforma Feroviara, Gigi Gavrila. Acesta a fost inlocuit cu Stefan-Adrian Roseanu, arata o decizie a premierului, publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Gigi Gavrila a fost numit in functie in martie 2018.

Potrivit Deciziei publicate miercuri in Monitorul Oficial schimbarea a avut loc la solicitarea ministrului interimar al Transporturilor, Dan Vilceanu.

Avand in vedere propunerea formulata de ministrul Transporturilor si Infrastructurii, interimar, prin Adresa nr. 40.999 din 11 octombrie 2021, inregistrata la Secretariatul General al Guvernului, cu nr. 20/24.118/T.H.G din 11 octombrie 2021, in temeiul art. 29 si al art. 31, lit. e) din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificarile si completarile ulterioare, si al art. 4, alin. (1) din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 62/2016 privind infiintarea Autoritatii pentru Reforma Feroviara, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 53/2017, prim-ministrul emite prezenta decizie – Art. unic – La data intrarii in vigoare a prezentei decizii, domnul Gigi Gavrila se elibereaza din functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Autoritatii pentru Reforma Feroviara„, se mentioneaza in Monitorul Oficial.


De asemenea, printr-o alta decizie, premierul interimar Florin Citu il numeste in functia de presedinte al ARF pe Stefan-Adrian Roseanu.

Articolul precedentINCONSTIENTA PE UN MILIARD DE EURO – CNAIR a dat-o de gard cu Autostrada Sibiu-Pitesti, pregatind contractul de proiectare si executie a Sectiunii 2 pentru o companie turceasca. Proiectul facut pe fonduri europene va ramane pe hartie, dar cu banii luati. Constructorii europeni au cerut in zadar amanare de la CNAIR
Articolul următorDRUMUL EXPRES BUCURESTI-TARGOVISTE, MAI APROAPE DE REALITATE – TPF INGINERIE a fost desemnat castigator pentru elaborarea studiilor de prefezabilitate si fezabilitate, contract de 11,5 milioane lei fara TVA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.