BLUE AIR NU MAI SCHIMBA GRATUIT DATELE DE CALATORIE – Pentru rezervarile noi facute de la 1 noiembrie, pasagerii care isi schimba biletele de calatorie trebuie sa plateasca taxa de modificare

Blue Air anunta ca va incheia campania care ofera o schimbare gratuita inclusa incepand cu 31 octombrie. Dupa mai mult de un an in care a oferit o schimbare gratuita a datelor de calatorie inclusa in toate rezervarile, Blue Air anunta incheierea campaniei incepand cu 31 octombrie 2021.

Odata cu relaxarea treptata a restrictiilor si cu succesul inregistrat de implementarea protocoalelor de calatorie bazate pe certificatul verde, Blue Air este optimist in ceea ce priveste revenirea la normalitate, pasagerii vaccinati putandu-se bucura din nou de predictibilitate in planificarea calatoriei„, anunta compania.

Campania actuala ofera tuturor clientilor Blue Air optiunea de a-si schimba datele de calatorie o data, gratuit, pentru toate rezervarile noi efectuate pe site-ul companiei si in aplicatia Blue Air pana la 31 octombrie 2021. Prin integrarea acestei optiuni in toate rezervarile Blue Air, compania a urmarit sa restabileasca increderea pasagerilor in zbor, venind in intampinarea nevoilor de flexibilitate si libertate de mobilitate, in contextul pandemiei COVID-19.

Oferta este valabila pentru toate rezervarile efectuate pana la 31 octombrie 2021, pentru toate zborurile si destinatiile Blue Air. Datele de calatorie pot fi modificate gratuit o singura data, platind doar diferenta de tarif, acolo unde este cazul.

Pentru rezervarile noi efectuate incepand cu 1 noiembrie, pasagerii nu vor mai putea sa-si schimbe biletele de calatorie fara sa plateasca taxa de modificare.

Cu toate acestea, serviciul Flex va fi disponibil pentru cumparare in timpul procesului de rezervare. Incepand cu 1 noiembrie 2021, pasagerii Blue Air vor putea adauga serviciul Flex la rezervare, contra cost, avand astfel relaxarea dorita atunci cand isi planifica vacantele in avans.

Blue Air este cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri transportati, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) si cu abordare centrata pe nevoile pasagerilor.

Are o echipa formata din peste 1.000 de oameni si opereaza avioane tip Boeing 737. In cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri si a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificata IATA Operational Safety Audit (IOSA) de catre International Air Transport Association (IATA) pentru standarde exceptionale de operare si este membra cu drepturi depline IATA.

Articolul precedentPRODUCATORII DE TELEFOANE INCEP SA FACA SI MASINI – Xiaomi si Foxconn isi diversifica activitatea
Articolul următorINCONSTIENTA PE UN MILIARD DE EURO – CNAIR a dat-o de gard cu Autostrada Sibiu-Pitesti, pregatind contractul de proiectare si executie a Sectiunii 2 pentru o companie turceasca. Proiectul facut pe fonduri europene va ramane pe hartie, dar cu banii luati. Constructorii europeni au cerut in zadar amanare de la CNAIR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.