PASAJUL DOMNESTI INCHIDE CERCUL- A fost montata ultima grinda principala care inchide tablierul metalic al giratoriului suspendat

Pasajul Domnesti capata forma finala, dupa ce a fost montata ultima grinda principala care inchide tablierul metalic al giratoriului suspendat, anunta secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Irinel Scriosteanu.

Pasajul Domnesti capata forma finala.Astazi a fost montata ultima grinda principala care inchide tablierul metalic al giratoriului suspendat. Si asta dupa ce in noaptea de 26 spre 27 septembrie am montat grinzile principale ale pasajului Domnesti, peste Centura Capitalei, iar in ultimele zile au fost montate si grinzile principale peste linia feroviara„, a informat oficialul.

De altfel, secretarul de stat viziteaza in mod regulat proiectele aflate in constructie.

Cinci pasaje sunt in lucru pe Centura Capitalei: Mogosoaia, Berceni, Cernica, Domnesti si Popesti-Leordeni (Oltenitei). Toate ar trebui finalizate pana la finalul lui 2022.

Pasajul Domnesti – giratoriu suspendat are o lungime de 536 metri si costa 91,5 milioane lei.

Constructor este Straco Grup – Comnord SRL – Specialist Consulting SRL, lucrare preluata de subcontractorul Tracon.

Contractul a fost semnat in 2017, iar termenul de finalizare este de 24 de luni (proiectare si executie).


Primele lucrari la pasajul de la Domnesti au inceput in 2018. Lucrarile la pasajul Domnesti au fost reluate in vara lui 2020, dupa aproape doi ani de blocaje. Odata cu intrarea in insolventa a constructorului principal Straco, lucrarile au fost preluate de subcontractorul Tracon.

Articolul precedentVIITORUL IN INFRASTRUCTURA – Sistemele Inteligente de Transport, o prioritate pentru CNAIR
Articolul următorREGULI NOI LA RECEPTIA LUCRARILOR DE INTRETINERE DRUMURI SI PODURI – Reprezentantul administratiei publice locale si reprezentantul teritorial al politiei rutiere, pe teritoriul carora se executa lucrarile, au fost scosi din comisiile de receptie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.