REDUCERE LA POMPA DOAR CU CARDUL – Un lant de benzinarii scade pretul carburantilor pentru cei care isi fac card special

Dupa valul de scumpiri din randul retelelor de distributie carburanti, soferii primesc si o veste buna. Lantul de benzinarii OMV iti face card pentru reducerea pretului benzinei si motorinei la pompa.

Comandati acum, prin magazinul nostru online, cardul OMV care se potriveste nevoilor afacerii dumneavoastra„, anunta compania pe site-ul propriu.

Soferii trebuie doar sa raspunda la cateva intrebari, intre care:

Cati litri de carburant consumati cu aproximatie intr-o luna?

– Ce tipuri de vehicule aveti in parcul auto?

– Unde circula vehiculele?

De asemenea, soferii trebuie sa precizeze daca doresc compensarea emisiilor CO2.

Scumpirile la carburanti pare ca nu se mai opresc

In ultima vreme, un val de majorari s-a inregistrat in intreaga industrie, astfel ca pretul carburantilor a crescut considerabil, depasind chiar pragul de 7 lei/ litru. Conform analistilor, cresterea tarifelor carburantilor s-a produs pe fondul scumpirii utilitatilor si a fortei de munca, plus a barilului. Iar cresterea preturilor la carburanti va avea drept consecinta o scumpire a alimentelor de la raft cu 3-4 procente.

Specialistii spun insa ca aceste cresteri saptamanale de preturi la benzina si motorina nu sunt justificate. 

Cresterea pretului carburantilor afecteaza direct si imediat intreaga economie, ceea ce inseamna o crestere la transport si depozitare, apoi la toate serviciile si produsele alimentare si nealimentare.

Mai mult, ca urmare a lantului de scumpiri, putem vorbi de o rata mare a somajului si tot mai multe companii in faliment.

Scumpirile din piata nu sunt doar in Romania, ci in intreaga Europa. Bulgaria si Romania sunt pe ultimele locuri la pretul combustibililor.

Romania are un pret al benzinei de 1,22 euro, Bulgaria de 1,15 euro, Franta, Germania si Italia de 1,60, Luxemburg de 1,40 euro, iar Danemarca, Islanda, Finlanda si Grecia de 1,70 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.