GIRATORIUL SUSPENDAT DE LA PASAJUL DOMNESTI – A inceput realizarea unei bretele pentru devierea traficului

La Pasajul de la Domnesti s-a lucrat inclusiv in weekend. S-au asfaltat bretelele necesare devierii traficului spre Domnesti. A inceput realizarea unei bretele pentru devierea traficului, pentru a permite realizarea rampei de urcare dinspre Bucuresti. Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scriosteanu, precizeaza ca se monteaza elementele la rampa de coborare spre Bucuresti.

Mai mult, pe santier sosesc parti metalice ce sunt componente ale giratoriului suspendat.

Continuam lucrarile si acceleram ritmul acestora. Azi se toarna cei 86 mc de beton la culeea dinspre Chiajna-A1, la pasajul Domnesti. Continua montarea predalelor prefabricate, la rampa de urcare dinspre Chiajna. Se realizeaza armatura la ultima culee necesara pasajului, si anume cea de urcare dinspre Bragadiru„, a scris sambata secretarul de stat, pe Facebook.

Continua totodata sa soseasca in santier parti metalice componente ale giratoriului suspendat. Si continua montajul acestora pentru inchiderea inelului.

De asemenea, s-au asfaltat bretelele necesare devierii traficului spre Domnesti, pentru a se permite realizarea rampei de coborare-urcare dinspre si inspre Domnesti.

Continua montarea elementelor la rampa de coborare spre Bucuresti. Și a inceput ealizarea unei bretele pentru devierea traficului, pentru a permite realizarea rampei de urcare dinspre Bucuresti. Continua relocarea retelelor de utilitati pe zona Domnesti si pe zona Centurii actuale spre Chiajna„, adauga Scriosteanu.

Cinci pasaje sunt in lucru pe Centura Capitalei: Mogosoaia, Berceni, Cernica, Domnesti si Popesti-Leordeni (Oltenitei). Toate ar trebui finalizate pana la finalul lui 2022.

Pasajul Domnesti – giratoriu suspendat are o lungime de 536 metri si costa 91,5 milioane lei.

Constructor este Straco Grup – Comnord SRL – Specialist Consulting SRL, lucrare preluata de subcontractorul Tracon.

Contractul a fost semnat in 2017, iar termenul de finalizare este de 24 de luni (proiectare si executie).


Primele lucrari la pasajul de la Domnesti au inceput in 2018. Lucrarile la pasajul Domnesti au fost reluate in vara lui 2020, dupa aproape doi ani de blocaje. Odata cu intrarea in insolventa a constructorului principal Straco, lucrarile au fost preluate de subcontractorul Tracon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.