BOLT SE EXTINDE IN ROMANIA – Compania estoniana face si angajari

Bolt, cea mai mare platforma europeana de mobilitate, isi lanseaza serviciile de transport la cerere si in Braila. Compania estoniana este acum prezenta cu serviciile sale in 17 orase din tara, numarul acestora fiind in continua crestere.

Pretul curselor Bolt din Braila incepe de la 8 lei, iar pe perioada lansarii, pasagerii beneficiaza de reduceri de pana la 50%.

Serviciile noastre de transport la cerere sunt primele prin care ne marcam prezenta in Braila, continuand astfel strategia de a ne dezvolta pe mai multe planuri, prin deschiderea de noi orase si extinderea ulterioara cu noi servicii. Ca in fiecare oras, am urmarit cu strictete toate prevederile legii cu privire la autorizatiile necesare soferilor nostri parteneri si la conditiile de operare, pentru a oferi brailenilor servicii complete si sigure, la nivelul pe care ni-l dorim ca lider de piata„, spune Cristian Salceanu, country manager Bolt Romania.

Pentru a accesa serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie sa instaleze aplicatia Bolt, pe care o pot descarca de pe Google Play sau App Store.

In plus, prin lansarea acestui serviciu, Bolt ofera o oportunitate pentru cei care doresc un program flexibil si o sursa de venit suplimentara. Persoanele interesate se pot inscrie contactand direct compania pe email la romania-driver@bolt.eu, unde vor fi informati despre partenerii oficiali locali„, a precizat compania.

Atat pasagerii, cat si soferii au obligatia legala de a purta permanent masca de protectie. Bolt le recomanda soferilor sai parteneri sa dezinfecteze masinile dupa fiecare calatorie, iar pasagerilor sa respecte regulile de distantare sociala si de igiena conform reglementarilor in vigoare.

Bolt este prezenta in Romania cu serviciile de ride-hailing, de inchiriere de trotinete electrice, de livrare de mancare (Bolt Food) si cu divizia de software development, care deserveste toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este lider de piața in Romania, fiind prezenta in 17 orase cu serviciile de ride hailing, extinzandu-si continuu oferta si acoperirea nationala.

Articolul precedentA INCEPUT PRODUCTIA DE GRINZI SI PENTRU PASAJUL OLTENITEI-POPESTI-LEORDENI – Oficialii din Ministerul Transporturilor prezinta stadiul lucrarilor
Articolul următorMASINILE ELECTRICE CASTIGA TEREN PE PIATA AUTO – Franta, Germania, Italia, cele mai mari piete

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.