WIZZ AIR CAUTA INSOTITORI DE BORD IN ROMANIA – Compania angajeaza 800 de insotitori de bord in acest an

Operatorul low-cost Wizz Air continua sa faca angajari si a anuntat ca lanseaza cea mai mare caravana de recrutare a insotitorilor de bord. Compania vrea sa angajeze 800 de noi insotitori de bord in intreaga sa retea pana in decembrie 2021. Zece evenimente vor avea loc in Bucuresti, Bacau, Iasi, Craiova, Sibiu, Cluj-Napoca si Timisoara pentru insotitorii de bord aspiranti din Romania.

Ca parte a efortului de recrutare a insotitorilor de bord, compania aeriana va gazdui o serie de evenimente pe parcursul lunii august si septembrie. Evenimentele vor avea loc la hotelurile Angelo Vienna House Bucharest (Bucuresti), President (Bacau), International (Iasi), Rexton (Craiova), Ramada (Sibiu), Confort (Cluj-Napoca) si Timisoara (Timisoara), oferindu-le insotitorilor de bord aspiranti sansa de a descoperi mai multe despre Wizz Air”, precizeaza compania.

Astfel, candidatii sunt asteptati sa soseasca prompt la ora 9:00, cu un CV actualizat, si sa fie pregatiti de o zi plina cu activitati, inclusiv o prezentare personala, jocuri de rol situationale, exercitii de grup si un interviu individual.

Insotitorii de bord ce se alatura echipei Wizz Air se pot astepta la salarii competitive, arata compania, fara a preciza de la ce suma pornesc salariile.

De asemenea, insotitorii de bord se pot bucura de reduceri la zboruri si bilete bonus pentru familie si prieteni.

Aceste evenimente sunt parte a efortului sustinut de a recruta insotitori de bord si piloti in reteaua Wizz Air, pe masura ce compania aeriana isi creste capacitatea si isi doreste sa tripleze marimea flotei, cu 500 de aeronave Airbus in urmatorii zece ani.

A fost un ultim an imbucurator pentru diversificarea retelei Wizz Air si suntem incantati sa invitam insotitorii de bord aspiranti sa se alature unei echipe fantastice si sa lucreze pentru una dintre companiile aeriene cu cea mai rapida crestere din Europa. In timpul urmatoarelor evenimente destinate recrutarii, candidatii pot descoperi mai multe despre oportunitatile pe care le oferim. In cadrul WIZZ, suntem mandri de oportunitatile excelente de a progresa, salariul competitiv si pachetul de compensare si beneficii disponibil pentru toti membrii echipajului de bord. Suntem dedicati sprijinirii echipajului nostru printr-o ascensiune sigura in cariera si oportunitati rapide de dezvoltare. Pe masura ce revenim la capacitatea pre-pandemie si continuam sa crestem, suntem nerabdatori sa intampinam candidati talentati sa se alature echipei noastre in crestere”, spune Heiko Holm, Chief Operations Officer al Wizz Air.

De asemenea, compania a anuntat zilele trecute ca face angajari masive in urmatorii ani. Wizz Air va angaja 300 de piloti pana la finalul acestui an si in total 4.600 de noi piloti pana in 2030. Acestia vor zbura pe aeronave Airbus A320 si A321 noi, pe mai mult de 800 de rute, catre 191 de destinatii din 49 de tari.

Mai mult, Wizz Air se angajeaza cel putin sa tripleze marimea flotei sale, cu 500 de aeronave Airbus asteptate in urmatorii zece ani.

Compania aviatica a deschis 18 noi baze si a introdus peste 300 de noi rute in intreaga retea doar in ultimul an.

In trimestrul 2 al anului, Wizz Air a zburat 33% din capacitatea pre-pandemie, adica un total de 2,95 milioane de oameni, perioada in care a raportat pierderi nete de 118,7 milioane de euro.

Wizz Air, compania aeriana low-cost cu cea mai rapida crestere din Europa, opereaza o flota de 144 de aeronave Airbus A320 si A321. Cu Wizz Air au calatorit 10,2 de milioane de pasageri in anul financiar F21, care s-a incheiat pe 31 martie 2021. Wizz Air este listata la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

Articolul precedentSASE OFERTE DEPUSE PENTRU DRUMUL DE MARE VITEZA BUCURESTI-ALEXANDRIA – Studiul de fezabilitate va stabili daca se face autostrada sau drum expres
Articolul următorPROGRES PE PODUL SUSPENDAT DE LA BRAIA – S-au lansat primele fire pentru constructia cablului principal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.