SENS GIRATORIU LA OTOPENI, PE CENTURA BUCURESTI – A fost emisa autorizatia de construire pentru sensul giratoriu care va fluidiza circulatia pe soseaua de centura a Bucurestiului, in punctul de intersectie cu Strada Garii Otopeni

Anunt important la final de saptamana. Ministrul Transporturilor Catalin Drula anunta ca a fost emisa autorizatia de construire pentru realizarea unui sens giratoriu la punctul de intersectie al Centurii Bucuresti cu Strada Garii Otopeni. Masura construrii acestui sens giratoriu in Otopeni are rolul de a fluidiza traficul in zona, masura care alaturi de alte proiecte precum asfaltarile incepute deja pe centura (intre pasajul Mogosoaia si aceasta intersectie) si pasajul de la Mogosoaia urmand sa asigure o circulatie fluenta.

Proiectul de constructie a sensului giratoriu din Otopeni se ridica la 1,8 milioane lei, bani proveniti din bugetul de intretinere a drumurilor si prevede si instalarea a 16 stalpi de iluminat pe timp de noapte.

SENS GIRATORIU MODERN LA OTOPENI, PE CENTURA BUCURESTI

Veste buna pe final de saptamana – tocmai ce a fost emisa autorizatia de construire pentru o solutie pe care am propus-o anul acesta si iata ca o implementam rapid, atat de necesara pentru fluidizarea circulatiei pe soseaua de centura a Bucurestiului, in punctul de intersectie cu Strada Garii Otopeni.

Vorbim despre construirea unui sens giratoriu modern, de tip turbogiratie, la care se adauga construirea unei benzi dedicate, destinata masinilor care circula dinspre DN1/Mogosoaia in directia Tunari si care astfel pot merge inainte, fara sa fie obligati sa mai dea prioritate in sensul giratoriu.

Cei care trec zilnic pe acolo stiu ce ambuteiaje se creeaza acum din cauza acelui giratoriu improvizat.

Un alt beneficiu al proiectului: siguranta rutiera pe timp de noapte prin acest punct va fi imbunatatita, prin instalarea a 16 stalpi de iluminat.

Lucrarea se incheie la toamna, iar investitia se ridica la 1,8 milioane de lei – bani proveniti din bugetul de intretinere a drumurilor.

In zona mai sunt in desfasurare doua proiecte care vor fluidiza traficul si vor aduce un plus de confort soferilor: asfaltarile incepute deja pe centura (intre pasajul Mogosoaia si aceasta intersectie) si pasajul de la Mogosoaia.

Toate aceste investitii vor fi gata la inceputul lui octombrie, astfel incat circulatia pe acest sector al centurii capitalei sa fie mai fluenta si sigura.

Asa cum ne-a dovedit anul acesta proiectul reabilitarii DN68A Margina-Holdea si regandirea giratoriului de la Margina, asemenea solutii simple si elegante pot reduce chiar si cu zeci de minute timpii de asteptare din trafic„.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.