GERMANII DE LA MTU INVESTESC IN SERBIA – Fabrica de reparare a motoarelor de avioane va fi gata in 2022

Producatorul german MTU Aero Engines intentioneaza sa inceapa operatiunile la unitatea de reparatii motoare de avioane pe care o construieste in Nova Pazova, nordul Serbiei, la sfarsitul anului 2022, scrie publicatia SEE News.

Sucursala sarba a companiei are in prezent aproximativ 60 de angajati si in urmatorii cativa ani numarul lor este de asteptat sa creasca la aproximativ 500, a anuntat MTU Aero Engines intr-un comunicat.

Pe 5 iulie, MTU Aero Engines a inceput constructia efectiva a uzinei de reparare a motoarelor, care va fi operata de filiala sa detinuta integral MTU Maintenance Serbia.

Cresterea acestei facilitati suplimentare in Serbia este un element esential in capacitatea noastra de a oferi servicii competitive pe piata globala„, a declarat Michael Schreyoegg, directorul de program al MTU Aero Engines, la ceremonia de inaugurare a lucrarilor.

In ultimii doi ani, MTU a lucrat cu ministerul sarb al educatiei pentru a dezvolta la Academia de Aviatie din Belgrad un centru de formare de varf pentru profesiile din aviatie. In conformitate cu standardele de calitate din industria aeronautica, profilurile de posturi special adaptate tehnologiei motoarelor au fost implementate inca din septembrie 2020, iar primii specialisti MTU Maintenance Serbia au fost acum instruiti.

MTU a semnat in noiembrie 2020 un contract exclusiv de reparatii si revizii (MRO) pentru intretinerea motorului V2500 cu transportatorul Air Serbia. Acordul de sase ani acopera MRO, monitorizarea tendintelor motoarelor si serviciile de rezerva ale motoarelor pentru flota de aeronave A319 si A320 a Air Serbia.

Articolul precedentNOUL FORD MUSTANG MACH-E POATE FI PRECOMANDAT – SUV-ul electric costa cat un apartament
Articolul următorREGATUL ARABIEI SAUDITE DEVINE HUB REGIONAL – Autoritatea Portuara Saudita invita sectorul privat sa construiasca opt terminale noi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.