AEROPORTUL DIN BUDAPESTA SE MODERNIZEAZA – Incepe proiectul de renovare a caii de rulare

Aeroportul din Budapesta va reconditiona caile de rulare P1-P3, L, R si Q pentru a asigura o manipulare sigura, eficienta si pe termen lung a traficului care in crestere, potrivit unui comunicat de presa preluat de Budapest Business Journal.

Proiectul este continuarea dezvoltarilor aeroportuare in valoare de 167 milioane euro implementate in ultimii doi ani. Valoarea acestui proiect a ajuns deja la 800.000 de euro in acest an.

Utilizand traficul actual, momentan inca moderat, Aeroportul din Budapesta a inceput lucrarile in cele mai aglomerate zone ale Terminalului 2, luand in considerare factori precum traficul semnificativ de marfuri si cresterea puternica preconizata a traficului de pasageri.

Aeroportul din Budapesta a dezvoltat etapele in asa fel incat sa nu perturbe in niciun fel traficul regulat de pasageri pe aeroport. Asa cum este acum cazul Campionatului European de Fotbal UEFA, in desfasurare, lucrarile de constructii care afecteaza traficul aeronavelor vor fi suspendate pe durata oricaror evenimente majore viitoare, cum ar fi Congresul Euharistic, care va avea loc in septembrie.

Ca parte a renovarii cailor de rulare din acest an, luminile de margine aferente, substructurile si elementele sistemelor de drenare a apei de ploaie situate langa caile de rulare vor fi, de asemenea, inlocuite pe aproximativ 7.000 metri patrati, iar gropile incorporate in trotuar vor fi, de asemenea, renovate de-a lungul unei sectiuni de 130 de metri.

Articolul precedentCOMPANIA DE CURIERAT NEMO EXPRES FACE PRIMUL PAS PE BURSA – Nemo Expres va investi peste 2 milioane de euro in extinderea flotei
Articolul următorTAROM, TINUTA CU PERFUZII – Ministerul Transporturilor va anunta suma alocata revigorarii Tarom dupa ce Comisia Europeana autorizeaza ajutoru,l de stat individual de restructurare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.